ANNONS

Kom ihåg rabattkoden

Idag sista dag med 25% rabatt

Kom ihåg, Ninah25 ger dig 25% rabatt på hela sortimentet. Jag kan nog inte tala gott nog om min IR-matta som gör livet så mycket lättare med smärta. Varje morgon lägger jag mig under den, ja precis….jag som inte kan ligga på rygg ligger antingen på magen på den eller som jag gör för det mesta. Ligger på magen i soffan och lägger den på mig. Mina morgnar ser ut såhär:

Går upp och kissar, sätter igång mattan så den får värmas upp till behagliga 60 grader. Ni anar inte hur skönt det är på morgonen när nervsmärtan är som allra värst att få lägga sig under den här varma mattan som jag vet lagar mig på cellnivå. Jag har berättat om mattan mer utförligt HÄR.

Jag vågar knappt skriva det (för rädslan av bakslag) men ni efter några veckors användning kan jag meddela att ryggen är bättre. Peppar peppar! Så tacksam över den här IR madrassen så ni kan faktiskt inte ana.

Fortsätter med hur mina morgnar ser ut. Efter mattan tar jag på mig badkläderna och fortsätter med värmen i bubbelkoppen och gör mina rörelser för att ryggraden ska fortsätta få in blodflöde – dvs läkning.

IR-madrassen har som sagt dock gjort underverk på den korta tid den funnits i mitt liv. Jag känner att de där jobbiga jättesmärtsamma morgnarna blivit kortare i tid och att jag känner att jag läker på ett annat sätt. Så glad att jag vågade satsa på den.

Tony var så stel och öm i sin rygg igår när han vaknade, sprungit lite för mycket och kört lite för mycket padel (han hade diskbråck för 11 år sedan), han låg på den en timma och kände direkt att han blev helt mjuk och att smärtan avtog. Så för er med mer ”normala” ryggproblem så är detta en magiker. Även för mig som har en lite mer ”svårare” skada på ryggen. IR-madrassen som jag har hittar du HÄR, den lite billigare varianten utan PEMF hittar du HÄR.

Ska beställa dessa nu! Har du hört talas om koppning? Det här borde nog verkligen alla människor göra lite då och då. Behandlingsmetoden har funnits i över tusen år och är väldigt effektiv mot spänningar i stela muskler, celluliter och faktiskt också rynkor.

Detta gör kopparna:

Vakuumet ser till att öka blodcirkulationen som för bort allt slagg ur kroppen.

Stärker immunförsvaret och gör så du återhämtar dig snabbare.

Revitaliserar och stärker huden så celluliter minskar.

Du hittar koppningssetet HÄR. Kika in på hemsidan HÄR för att kika på alla produkter. Kom ihåg att rabattkoden Ninah25 ger dig 25% rabatt på hela sortimentet. From imorgon gäller 20% rabatt så ska du fynda så passa på att göra det idag.

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
10 months ago

Försökte handla kopparna med din rabattkod igår men koden funkade inte 😔

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica
10 months ago

Ninah ska ge 20% rabatt nu, inte 25 längre men 20. Försök igen, skriv här om det inte funkar.

Jessica
Jessica
10 months ago

Tack, det funkade nu! 🥰🫶🏻

Nästa inlägg

Somrig Honey Tea-Tini

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x