ANNONS

Big Mac Tacos / Smash Burger Taco

Jag har ju nästan glömt, men för flera veckor sedan så gjorde jag ju den virala trenden TIK-TOK burgare, Smash Burger Taco. Den har man ju sett i alla möjliga olika kanaler så tänkte att den måste jag ju verkligen testa.

Busenkel att göra så det står härliga till så vill du ha en riktigt god ”burgare” så tycker jag verkligen du ska testa den här.

Vill bara tipsa dig om världens bästa stekpannor. Jag köpte dessa i vintras och blir bara mer och mer nöjd med dom. Fastnar aldrig, så fin och jämn stekyta. Funkar som teflon men är typ en gjutjärnspanna, ja men bästa jag haft! Den stora är 32 cm och den hittar du på kampanj HÄR. Den lilla är på 20 cm, perfekt stekta ägg får du t ex med den och perfekta små pannkakor. Den hittar du på kampanj HÄR.

Smash Burger Taco, 4 p

500 g köttfärs

Salt & peppar

olivolja/smör till stekning

8 små tortillabröd

16 skivor cheddarost

Till servering:

Hackad/skivad rödlök

Tomat

Isbergssallad

Dressing:

Big Mac Dressing (<klickbar länk)

Gör såhär:

1) Blanda köttfärs med salt & peppar i en bunke. Pressa en bit av köttfärsen på ett tortillabröd. Se till att ha alla klara när du börjar.

2) i med smör/olivolja i en riktigt varm stekpanna, sedan steker du tortillan med köttet nedåt. Det här tar inte så lång tid alla så var med. Max 1-2 minuter, sen bönder du den och steker på andra sidan. Här ska du lägga på cheddarosten så den får smälta med. Lägg på ett lock för att få osten att smälta helt.

3) Ställ de som är klara i ugnen på 120 grader så de håller sig fräscha och varma.

4) Montera ihop dem med grönsaker och big mac dressing.

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

346
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kebab på plåt med godaste kebabsåsen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x