ANNONS

10 saker att göra när det regnar

Regn på semestern…..

….…ja vi är ju inte jättebortskämda med 330 soldagar per år i vårt avlånga land. Inte heller blir det bättre när man kanske känner att sommaren regnar bort som den gör just nu. Det började ju så bra med juni. Här tänkte i alla fall jag tipsa dig om saker att göra de regniga dagarna på sommaren och kanske på din semester.

Att göra när det regnar:

Här besökte vi fina Anettes Lyxloppis. Hennes Instagram till Loppiset hittar du HÄR.

Så himla mycket fint, fast man gick runt flera varv så missade jag något varje gång. Så ska du besöka det, se till att ta tid tiden att gå runt så du verkligen inte missar något.

1) Besök loppis. Att besöka olika loppisar är väl hur trevligt som helst. Att upptäcka nya städer och deras loppisar vet jag att det är många som har som en hobby. Så himla trevligt ju. Någon skräp kan vara någon annans skatt. Ibland finns det även fik i anknytning så då kan man kanske passa på att ta en fika också.

2) Bowla. Så kul för hela familjen. Tipsar om att kika på den HÄR listan för alla bowlinghallar som finns i Sverige.

3) Gå på bio. Biomörker, popcorn och en iskall läsk till. Finns väl knappast något mysigare en regnig dag.

4) Spela spel. Det finns massor med olika roliga spel. Här memory som vi i alla år förlorat i mot barnen, deras minne går inte av för hackor.

HÄR hittar du massor av olika sällskapsspel.

5) Nätshoppa REA. Just nu vimlar det av olika reor överallt, och vill du inte ge dig ut i regnet så kan du sitta bekvämt med en god kopp kaffe och kanske någon fika och nätshoppa. Här nedan följer lite exempel på fynd så du kan hitta nu.

Väska i jute (30% rabatt)

Softshell jacka (40% rabatt)

Blommig klänning (50% rabatt)

Randig urskön klänning (30% rabatt)

Blommig klänning (30% rabatt)

6) Baka något gott. En regnig dag är perfekt för bakning. Jag älskar och baka när det regnar. Ingen stress för att man ska ut och njuta av någon sol utan man kan slappna av helt och hållet och bara ge sig hän i bakningens värld.

Tipsar först och främst om min bakbok ”Baka på 30 minuter”. En mysig lite bok med massor av recept på bakverk som du kan baka som du svänger ihop på ett nafs. Du hittar den HÄR.

Här nedan följer några recept ur boken:

Banankakepaj (<klicka för recept), en himmelskt god paj som smakar nästan som friterad banan. Servera med glass, bananer och lite kanel.

Frasiga smördegsknyten med hallon och vit choklad (<klicka för recept), så otroligt goda att äta lite varma med vaniljglass.

Hallon & vaniljdrömspaj (<klicka för recept), en ingrediens i som ger smulet allt fras och all smak du kan tänka dig. Galet god!

7) Besök ett mysigt café! Det finns så många att besöka och en regnig dag är perfekt för just det. Såg att expressen, visserligen är artikeln från 2019, listade de bästa 101 caféerna i Sverige. Kika gärna på listan HÄR.

Drömmer mig ofta tillbaka till när vi drev mysiga Kaffestugan. Det är 6 år sedan nu, helt galet att det gått så lång tid sedan dess.

8) Ha film- eller seriemaraton hemma. Köp goda snacks och kör igång ett film- eller seriemaraton och se alla de där filmerna du planerat att se men inte hunnit. HÄR hittar du massor på C-more, en av mina favoriter när det kommer till streamingtjänster.

9) Ta med fika i bilen, och sätt er nånstans nära en sjö och fika i bilen. Oväntat mysigt ska ni veta. Vi har gjort det flera gånger. Baka mina goda kolasnittar tex, recept HÄR.

10) Ha hemmaspa. Ta ett långt skönt bad med plingplong musik eller en podd, smörj in dig med brun utan sol, lägg ansiktsmask, lägg inpackning i håret och på läpparna.

Tipsar om världens bästa brun utan sol HÄR, använder hela sommaren, förresten vintern också när jag känner mig för glåmig och blek.

Är ditt hår sådär riktigt torrt och superfrizzigt tipsar jag om denna inpackning. Låt sitta i minst 15 min i handdukstorkat hår. Finns HÄR.

För att ge dina läppar en riktig sommar boost så kör först en scrub på läpparna. Avlägsnar döda hudceller och torrhet utan att skada barriären. Du hittar skrubben HÄR.

Sen på med en sheet-mask på läpparna för att mjukgöra, göra dom helt Lena och ge dom en stark barriär. Då står de bättre emot solens strålar och all annan påverkan de får på sommaren. Finns HÄR.

För att boosta riktigt ordentligt så kan man också använda denna läpp-mask som ska verka över natten. Ska ge galet mjuka och lenna läppar. Finns HÄR.

Det var lite tips för regniga dagar hörni. Här öser regnet ned men appen säger att det ska bli bättre kl 14. Det hoppas vi på.

Ha en fin söndag!

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
9 months ago

Supertips! Så härligt inlägg en regnig dag!

Berit
Berit
9 months ago

Åh tack Nina!! Detta va precis ett inlägg i rättan tid 🙂 ska genast se till att inte deppa över regnet! Tänkte också lägga till att städa garderoben och klä på mig regnkläder o gå en skogspromenad och njuta av att naturen får sin efterlängtade drink.

Bodil
Bodil
9 months ago

Å vilka underbara 😍 tips, tack! Vill också passa på att säga att ditt tips om att ta brun utan sol med borste, alltså wow så bra!

Img 9861.jpg

Nästa inlägg

Ninas Skagensnittar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x