ANNONS

Godaste avokadoröran

God förmiddag!
Jag håller på och kurerar en lite krasslig hals och än så länge känns det som jag ”rår på” den, jag blir bättre istället för sämre och det är ju precis det man vill. Började med min ”Dunderkurerings te” (< klicka för recept) direkt när jag kände den där lite obehagliga känslan i halsen och det har inte brutit ut något än i alla fall. Så jag fortsätter hålla tummarna att det fortsätter så.
För att få det lite extra mysigt i morse så dukade jag med fin-temuggen med assiett. Att få dricka te på assiett är ju lite sådär extra lyx tycker jag. Inte bara en mugg som står där själv och skramlar på bordet. Älskar mina temuggar från Mon Amie (<klickbar länk). Assietterna hittar du HÄR. Dom passar perfekt som förrättstsllrikar också.
Supermys också när man får ha den här laddningsbara lampan igång på morgnarna. Lampan går att dimra i 3 olika sken, den lägsta är suuuuupermys på kvällarna och morgnarna. Äter vi vid tv:n som vi ofta gör är det perfekt med den nästa högsta eller högsta skenet så man ser maten. Den kan tas med ut också då den ju är uppladdningsbar. Jag älskar den! Finns HÄR.

Godaste avokadoröran

2 avokado 2 tsk citronsaft 2 tsk lönnsirap 1 krm örtsalt Peppar

Gör såhär:

1) Skala och mosa avokadosen, häll i citronsaft och lönnsirap. Rör om. 2) Ha i örtsalt och peppar, blanda och servera. Detta är såååå gott på mackan. Helst på en bit surdegsbröd som du stekt i lite smör i stekpannan så den får lite sådär frasig yta. Voi voi voi så gott! Smaklig spis! 🥰
Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Popprinsessan
Popprinsessan
5 months ago

Tack för lamptipset – precis vad jag är ute efter! Har en hall i källaren där det skulle vara så mysigt med lite mysljus, men inget uttag på bra ställe. Detta blir perfekt!

niiinis
niiinis
Reply to  Popprinsessan
5 months ago

Ja dom är verkligen grymma! ❤️

Nästa inlägg

Galet god ragu på högrev

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x