ANNONS

BLACK FRIDAY – Kök, mat & bak, servering

Black Friday
”Kök – Mat&Bak – Servering”

Jaaaa, detta är ju min favvo favvo del av Black Week. Allt till matlagning, bakning och dukning. Tänkte ge dig några snabba tips på vad som finns nu till mycket billigare peng.

Snygga glas till dukningen

IMG_6618
Mina nyfunna vänner i vitrinet är dessa godingar. Älskar glasen från Iittalas Essence serie. Ölglasen är min nyfunna vänner och jag ÄLSKAR att dricka ur dessa. Iskallt bubbelvatten, iskall pepsi max oftast. Perfekt storlek och så fina! Finns HÄR till pangpris just nu. Fina att ha desserter i också.

IMG_6621IMG_6637 IMG_6638
Iittalas vitvinsvinglas (finns rödvinsglas också) är några av mina favoriter här hemma. Goda att dricka ur med en tunn kant, älskar den långa foten och det kantiga utseendet. Stilrena och så snygga! Pangpris nu!

IMG_6619 IMG_6620
IMG_6639
Cocktailglasen som används både till drinkar och till efterrätter. ÄLSK! Här ovan ser du receptet på min kolamousse med saffranspepparkakssmul, julens efterrätt så missa inte det! Glasen hittar du HÄR till pangpris.

Julens finaste tallrikar

IMG_6567 IMG_6566 IMG_6565 IMG_6564 IMG_6563
Ja herregud så vackra dessa jultallrikar är alltså! Kan vara de vackraste jultallrikar jag sett. Så perfekta på alla sätt och de andas sådär Fanny & Alexander jul på något vis. Finns HÄR till superpriser just nu, massor med fint till juldukningen. Perfekt att samla på och sedan ärva till barn och barnbarn, tänk om det är vär miljarder då? ☺️

Matlagning

IMG_0364

Mina absoluta favoritstekpannor, har en på 20 cm och en på 32 cm. Fastnar aldrig, fin stekyta och bara så bra. Finns HÄR. Just nu toppenbra pris!

IMG_6642

Köttfärshackare, vad gjorde jag innan denna? Herreminjee så bra den är att hacka köttfärs med, bananer, avokado, potatis…. Ja men you name it! Finns HÄR.

IMG_6649 IMG_6648 IMG_6647

Saker som underlättar matlagningen ordentligt! Min Kyocera mandolin. Jag säger såhär: Akta fingrarna. Holy smokes, den här är sylvass och snabb må jag säga. Bladet är keramiskt och kommer hålla sig vasst i flera flera år, som tur är följer det med en liten plasthållare så man har något att hålla i grönsaker, potatis, sötpotatis ja men you name it. Bra att skära upp massor. Finns HÄR till pangpris!

IMG_6659 IMG_6657 IMG_6658
Markus Aujalay:s lökhackare! Den här är hur bra som helst, känns som den är ordentlig på nåt vis. Haft en liknande förut och då har den känts lite rapplig och skev, den här är grym! Finns HÄR.

Bakning

IMG_6667 IMG_6666 IMG_6665 IMG_6664

Mina älsklingar från Nordic Ware, grymmaste sockerkaksformarna jag haft. Så rejäla, det känns verkligen att det är toppkvalitet. Fastnar aldrig och blir så otroligt fint resultat. Du hittar den runda guldiga formen HÄR, hjärtat hittar du HÄR. Blir så fina kakor i dessa.

IMG_6670 IMG_6669
Jag får ofta frågan vilken köksmaskin jag har, och det är denna. Finns HÄR. Jisses vad den gått ned i pris sen jag skaffade min, flera tusen billigare. Jag har haft den i 6 år nu ganska så precis. Den har blivit demolerad i en flytt till Spanien (Tony fixade den) och den har flyttat hem från Spanien och alltid funkat som en klocka. Stark, slukar en 6,6 liters deg, och är perfekt att även baka småkakor med. Älskar den! 🤍

Nehej! Nu måste jag stressa vidare här! Vi hörs snart igen.

Kram Nina

36
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IMG_6593

Nästa inlägg

BLACK FRIDAY – festkläder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x