Innehåller annonslänkar

Lucka 20

Lucka 20

Äntligen kommer gårdagens lucka här. Som du ser så är det lite nytt utseende här på bloggen. Bloggflytten gick äntligen igenom igår men det var såklart en massa strul och kommer också vara strul innan allt liksom sätter sig, det är en massivt stor blog men maaaaassor med inlägg, alltså en sjuk mängd inlägg och bilder så teknikavdelningen har jobbat typ dag och natt. Så tacksam för allt jobb det lagt ner och fortfarande lägger ned med detta. Det kommer vara små grejer som kommer fortsätta vara strul innan allt liksom sätter sig, bara så ni vet, så ha lite tålamod såhär i början. Allt kommer bli bra till slut.

Idag kommer du alltså få 2 luckor i julkalendern då det inte blev någon igår. Vi börjar med Lucka 20.

Lucka 20:s ätbara:

Julmustgriljerad Julskinka (<klicka för recept)

Vill du äta en riktigt god skinka i jul så tipsar jag verkligen om denna JULMUSTGLAZE som griljering. Alltså detta är sååå gott så hälften vore nog. Många som testat skriver att de inte använt någon annan griljering sen de började med denna. Så himla roligt att höra!

Lucka 20:s julpyssel:

Kolla vad jag hittade på Panduros sida – här visar de hur du lätt kan sätta ihop ett pepparkakshus av vanlig kartong. Sånt har i varje fall vi hemma så det räcker och blir över. Bara en vit penna så kan man ju göra så mycket fint. Jag blev sååå inspirerad av detta.

Lucka 20:s upplevelse:

Detta var en upplevelse ska jag säga! Jag älskar att besöka Lindts butik på Mall of Scandinavia – så mycket god choklad och det blir julstämning bara man kommer in där tycker jag. I år fick jag dock en smärre chock när denna chokladtomte uppenbarade sig, haha…. Den som får denna kommer nog ha fullt skägg med att äta choklad hela julen.

Lucka 20:s söta & goda:

Min Jultårta (<klicka för recept)

Missa för tusan inte denna till julens festligheter. Vet ni att denna smakade magiskt. Smakade som julen i en liten tårtbit. Igår när bloggen låg nere blev jag nermejlad av folk som ville ha receptet, haha…. Så jag gissar att ni är många som planerar denna till julen! ♥️

Lucks 20:s produkt:

Dessa ljuvliga fat från Mon Amie (<klicka) är det jättekampanj på just nu. Använder dem så mycket, som här som ett fat att ha under desserten – så mycket finare när man dukar. Som frukostfat, som dessertost, som förrättstsallrikar m.m. Receptet på denna Cheesecakeglass hittar du HÄR.

Lucka 20:s julpynt.

I sovrummet hade jag förra året hängt upp en ljusslinga som jag heeeeelt glömt bort. Den har varit urdragen så jag har liksom inte reflekterat över att det sitter en där. Men så igår när jag höll på och fixade i sovrummet så hittade jag ju den, satte i den och voilà så hade sovrummet också fått sig ett litet extra julpynt. Blev sååå mysigt ju!

Måste bara tipsa om bordslampan som du ser en liten skymt av här! ÄLSKAR! Så fint sken då hela lampan liksom lyser, även foten så att säga. Finns om du klickar HÄR. Den lilla lyktan där bredvid som du också kanske ser en skymt av finns HÄR.

Jaha, det var äntligen Lucka 20 det. Nu är det nedräkning till julafton hörni, snart kommer också lucka 21 att dyka upp här på min alldeles nya blogg. Vi hörs snart igen!

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lucka 19

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x