Innehåller annonslänkar

Lucka 21


Den försenade lucka 21, det har varit en hel del strul med allt så mina luckor försenades, nu tror jag dock att vi ska vara på banan igen. Endast 3 luckor kvar efter denna, nästan så man har svårt att ta in hur fort denna December gått. Att man ens blir förvånad, man borde ha vanan inne efter alla år. Men nu min vän, nu öppnar vi Lucka 21.

Lucka 21:s upplevelse:

Stockholm centrum i julkostym är en upplevelse! Helst i skymning eller när det just blivit mörkt. Skulle kunna gå omkring och titta i timmar, ett par riktigt sköna skor och varma kläder – absolut! Sen en mysig varm choklad fika på något café, ja då har man inte så mycket mer att önska i livet.

Lucka 21:s ätbara:

VÄSTERBOTTENTARTLETTER (<klicka för recept)

Ett sååå enkelt & gott recept på ett tilltugg som jag tänker kan bli hur gott som helst till antingen uppesittarkvällen, julbordet eller varför inte som förrätt till nyår!

Lucka 21:s julpyssel:

Hittade en gammal bild på när jag alltid sydde julstrumpor till barnen. Blev så nostalgisk. Köpte fleecefiltar som jag alltid knåpade ihop en varsin julstrumpa till barnen av. Gissa om det var uppskattat på julaftonsmorgon när strumpan var fylld av en morgonjulklapp. Idag får de också klappar på morgonen, men strumpan liksom föll mellan stolarna när de växte upp. Den spänningen de kände som småbarn, ja den är ju inte riktigt lika intensiv idag. Men, julen är minst lika mysig ändå, och kanske knåpar jag ihop strumpor igen nästa år, eller om huset återigen fylls av småfötter i form av barnbarn som springer i rasande fart mot morgonjulklappen. Om du vill sy en julstrumpa av en filt du har därhemma så finns en bra förklaring här (om är lite mer invecklad än min), klicka här.

Lucka 21:s julpynt:

Med jultröjan på på väg till skolan för sin sista dag, ja det fick bli dagens julpynt! Finare julpynt kan man inte hitta. Efter en riktigt tuff termin, han har kämpat hårt med prov, läxor och nationella prov, så är han så väl värd lite vila från skolan nu. Så oerhört stolt över denna killen!

Lucka 21:s produkt:

Scandiliving (<klicka) – ett superfint märke som inte är alltför dyrt heller på kampanj just nu. Hur fina är dessa småfläckiga? Gillar att de är så rustika!

Lucka 21:s söta & goda:

Smördegsgranar (<klicka) – Ja vill du bjuda på något som kommer glädja många så kan jag verkligen rekommendera dig att baka dessa ursöta granar. Inte nog med det, dom smakar gott också!

Det var lucka 21 sent omsider, nu ska vi vara på banan igen! 😅

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Daimfudge

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x