Innehåller annonslänkar

Spaning på Lagerhaus

En sväng till Lagerhaus

Ja jag har varit på ett litet besök i en av mina favoritbutiker. Har fastnat så för Lagerhaus, hittar alltid något roligt där. Älskar att de ofta har en hel del kul för just matlagning & bakning också.

Det pågick någon form av ombyggnation på just detta Lagerhaus så det var lite halvrörigt men jag hittade ändå några härligheter.


Det står pajform men tror dom menar sockerkaksform. Den här formen såg grym ut, stor och med en rejäl kant. Perfekt när man ska få loss kakan ur den. I den här kan man baka den här APELSINSOCKERKAKAN (<klicka för recept) t ex, den är sååå god. Min mammas favoritkaka som hon ofta önskar att jag bakar.

Fler goda kakor att baka i sockerkaksform:


• Saftig sockerkaka med glasyr & strössel

Banankaka med kaffe

Silviasockerkaka


Runda skärbrädor (<klicka för produkt)

Titta så fint med runda skärbrädor, riktigt fina färger också. Tänker att dessa är det fint att dyka upp lite plock på t ex. Jag har

Önskar du lite inspiration på plockbrickor så kolla in den HÄR (<klicka) kategorin. Där hittar du en hel del olika plockfat och gotta att hämta inspiration ifrån.


Härliga piedestaler, de höga HÄR, de låga HÄR

Så fina ju! Jag tänker att såna här perfekt att ha ute i vår och sommar och ställa blommor på. Jag brukar tycka det är så fint när man ställer flera blommor i ett hörn på altanen, flera blommor som står på olika höjd. Det är så fint och gör massor för uteplatsen/altanen. Dessa piedestaler är perfekta att bygga de där vackra blomplatserna med.


Diskmedel (<klicka för produkt)

Mitt favvodiskmedel, doftar såååååååå gott. Alltså det finns inget diskmedel som doftar såhär gott. Jag har alltid detta hemma, mest för doftens skull faktiskt men det funkar riktigt bra också. Dessutom innehåller det Aloe Vera så man torkar inte ut händerna när man använder det. Just nu kampanj på om du köper två på en gång.

Alla hjärtans dag draperi (<klicka för produkt)

Ja eller hjärtdraperi som det heter. Varför inte spicea upp ”love life” och hänga detta i sovrumsdörren till alla hjärtans dag. Sen kan man kliva in genom det som en riktig alla hjärtans dag queen. ☺️

Lagerhaus går alltid all in på olika ”högtider” eller temadagar kanske man ska kalla det. Såg t ex dessa ursöta muggar!

Mugg med hjärta (<klicka för produkt)

Hur söta? Så himla söta tycker jag. En härlig mugg att dricka kaffe ur eller varför inte en riktigt god varm choklad. Jag gör ju en alldeles egen superlyxig varm choklad som du bara inte får missa. Ungarna har alltid älskat den, kika på recept på min LYXIGA VARMA CHOKLAD (<klicka för recept). Skulle passa perfekt i den här muggen!

Fanns massor med härligt till alla hjärtans dag, klicka HÄR för att se mer.

Doftljus (<klicka för produkter)

Lagerhaus har ju mängder av olika doftljus. Dessa två var ju helt otroligt goda, ja med tanke på namnen också. Sicilian sorbet och Parisian Morning, hur härliga namn. Man vill ju nästan svälja doftljusen.

Ja det var en liten spaning i en av mina favoritbutiker. Nu önskar jag dig en fin Lill-Lördag. Återkommer med ett smarrigt recept senare idag.

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hjärtkakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x