Fredagstipsen

Innehåller annonslänkar för Cellbes, Lindex, KitchenTime m fl.

Kom av mig en smula men nu är Torsdagstipsen, och skulle gentlemen lagt in detta inlägg igår men eftersom jag hade så otroligt fullt upp igår så fick det bli fredagstipsen istället. Här har du ett peppigt inlägg med tips på allt möjligt. Tips till helgen, tips på mat, tips på mode och skönhet, kanske lite köksprodukter också. Tips på saker att göra och njuta av, hitta de små härliga bitarna i livet. Nu kör vi!

FREDAGSTIPSEN


REATIPS – Klänning HÄR (<klicka) – på REA just nu.

Just nu har Lindex medlems-REA som jag verkligen kan tipsa dig om att kika in på. Den här klänningen har jag inte använt så mycket sen jag köpte den men wow så skön den är. Så mjuk och följsam, liksom lite som en ledig känsla i kroppen när man har den på sig. Love it! Känns också lite ovanlig, passar perfekt nu på våren också. Här hittar du hela rean (<klicka).


TILL KÖKSBORDET / MATBORDETMarmorbricka // Balsamvinäger (supergod)

Köpte hem lite nytt från Granit. Oljan är också därifrån men den fanns inte på nätet såg jag. Sååå smarrig till sallad! Balsamvinäger används mycket till matlagning här hemma, det och som salladsdressing. Riktigt gott! Kika gärna på deras köksavdelning – så mycket härligt där! HÄR hittar du allt på köksavdelningen.

Mer fint från Granit:


Mat/Bakverksskydd till sommaren

Urfin degskål (REA)

Hängkorg för frukt & grönt (Bra pris)

Redskapskruka (REA)


EGENTID

När jag var ung fanns det inte ens på kartan, men nu….som vuxen som jag själv kallar mig, så är det min egentid. Att sitta själv på ett café med avslappnande musik i öronen och zippa på en kaffe och kanske en macka eller ett gott bakverk, alltså det är ljuvligt! Sitta för rakt upp och ned och stirra ut i tomma intet, eller titta på folk….det är också härligt. Jag brukar ofta sitta på café och jobba också. Kan bli sittande i flera timmar och få massor gjort. Så ta någon dag och så beger du dig till ett favoritcafé och sätter dig och njuter av lite egentid.


FYLL PÅ DIN ENERGI

Kanske håller du inte med om allt, men nog finns det en hel del tänkvärt i den här bilden här ovan. Här finns mycket att ta med sig i livet. Att kanske tänka på för att hushålla med sin egen energi. Jag kan ju känna hur jag kan vara helt urlakad och trött efter en dag med datorn, att sen klä på sig och ge dig ut i naturen för en promenad…. Ja det tar 20 minuter på promenaden så känner jag mig som en ny människa. Jag tror på lagom lite av allt som har med energisugare att göra, och sen fylla på med överflöd av det som är energigivande.

Tallrikar (slutsålda men dessa är liknande) // Dricksglas // Ljusstake // Ljus // Vinglas // Underlägg (liknande på REA nu) // Bestick (liknande)

Att duka fint oftare. Jag älskar dukningar, det gör hela matupplevelsen 100 ggr bättre. Märker ibland när man slarvar med dukningen hemma på vardagarna, du vet när en sitter vid TV:n, någon på sitt rum, en annan vid matbordet….det blir fasen inte kul med matupplevelsen då. Till ett dukat bord är det så mycket trevligare att komma än en hög med tallrikar på bordet som var och en får hjälpa sig själv med. Vill man samla familjen så är dukning the shit. Sitta ned och samtala utan telefoner. Det är här man kan höra hur allas dagar varit, har det hänt något speciellt. Kanske är det något som ligger och tynger som är enkelt att prata om vid ett dukat matbord. Kanske behöver man älta något eller bolla om något som är svårt att ta beslut om. Jag själv älskar dom här samtalen, det är både högt och lågt. Sen tycker jag att det ju är hur härligt som helst att duka. Tallrikarna ska ju ändå fram, varför inte duka bordet lite finare då? Det tar ju faktiskt inte så lång tid.


KORT I ROCKEN – Stretchjeans med bootcut

Igår fick jag frågor på min frågestund på Instagram om jag hade tips på byxor till kortisar. Jag är ju själv hela 160 cm så jag har faktiskt just det problemet själv. Något som är bra med många av Cellbes jeans är att man kan välja längd. Älskar det! Alla jeans borde vara såna. Just nu har har Cellbes denimdagar så all denim i deras eget märke är det, klicka HÄR så kommer du till all denim.

Anger du dessutom kod: 2409 så får du 30% rabatt på dyraste varan, gäller hela Cellbes kollektion. Klicka HÄR.


FYNDA KÖKSPRYLAR/DUKNING

Apropå rabatt! Kolla in detta! Är du lika galen i köksprodukter och dukning så kolla upp detta tips! Upp till 81% rabatt på ALLT på hela KitchenTimes sida. De ska nämligen byta ägare och har total lagertömning. Har själv fyndat gjutjärnsgrytor, stekpannor, matlagningstänger och annat viktigt till köket. Otrolig REA verkligen. Du hittar allt HÄR.


ÄT LYXFRUKOST

Tillbringa lång tid vid frukosten i helgen: sitt länge och bara njut av ett dukat bord. Vi brukar dyka frukosten vid TV:n på helgerna. Antingen är det skidor eller så är det Nyhetsmorgon på. Kan ibland hända att vi tittar ikapp sånt som vi missat under veckan. Såååå trevligt!

Tips till trevliga frukostar i helgen:


Över 100 brödrecept

10 recept på goda frallor

4 underbara frukostar

Massor med olika pannkaksrecept


TURISTA I DIN EGEN STAD

Läs på om sevärdheter i din egen stad. Sedan går du ut och upptäcker din egen stad. Besök de gamla delarna av staden, gå vid vattnet (om det finns något), gå på ett härligt café (tipsar om Fabian Flinks brödbod här i vår stad). Kanske kommer du bli helt kär i din egen stad.


TA EN ROADTRIP TILL NÄRLIGGANDE STAD

Sätt er i bilen, eller varför inte ta tåget eller bussen. Besök en närliggande stad. Turista, fika, ta en lunch eller bara gå en promenad. Ät en matsäck vid något fint ställe. Shoppa. Njut av en LUS (lunch utan slut). Finns massor man kan göra i närliggande städer. Ny miljö kommer garanterat att ge dig lite ny energi.SEX & THE CITY LUNCH MED TJEJERNA

Ta med några vänner och sätt er och ta en riktig sån tjejlunch. Snacka loss om allt, njut av mimosas, är något gott, ta en promenad tillsammans och bara njut av lite egentid tillsammans. Detta ska jag garanterat planera in denna vår. Kan verkligen rekommendera Jaqueline’s som är perfekt för just den sysslan!


STÄDA

Låter kanske sjukt tråkigt, men gör man det bästa av det så kan i alla fall jag tycka att det är rätt trevligt att städa. Helst på helgen när man kanske ha lite tid över. Kanske förbereder man för lite besök också. Jag kan verkligen gilla det, helt när man har tid. En bra podd i öronen eller kanske en favorit playlist, sköna oömma kläder, bra städgrejer sen är det bara köra på. Känslan efteråt slår allt! Du vet när man hoppar in i en dusch efteråt och allt är rent och doftar gott. Alltså den känslan…..


Tips på playlist att lyssna på medans du städar! Klicka HÄR för listan!

Det var Fredagstipsen det! Hoppas du ska få en alldeles perfekt Fredag och helg, vi hörs senare.

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Avokadoröra

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x