Innehåller Annonslänk

Salviapasta med brynt smör och nytt utekök

Men hej min vän, redan Tisdag och dagarna har bara gått. Jag har hunnit med en hel del ska jag säga förutom att laga Salviapasta. Känns som jag haft fullt upp verkligen, samarbeten som ska förberedas, filmas och klippas ihop. Vi har också satt ihop ett litet utekök här hemma. Dessutom har vi skapat ytterligare ett litet sovrum här hemma då alla barnen landat här hemma för sommar och semester. När alla är hemma har vi ett sovrum för lite, men nu har vi löst det på bästa sätt. En del av vardagsrummet får fungera som sovrum numera. Jag ÄLSKAR verkligen när alla är hemma, det är en ynnest. Jag är verkligen rik som har tre underbara ungar. 🥹❤️ Men nu ska du få hänga med när jag visar dig hur jag gör SALVIAPASTA och också bilder på vårt utekök.

Här har ni vårt lilla hörn på altanen. Knäppte av några snabba med mobilen bara. Ska ta lite bättre bilder med den andra kameran sen. Men inget fancy pancy utan bara ett enkelt litet vrå på altanen där man kan laga mat. Igår var det dags för premiären, och jag älskade varje sekund. Har lagt upp film på både min Facebooksida och min TikTok om du vill se. Jag bara längtar tills jag ska få stå där och laga mat igen, idag planerar jag att laga lite torsk där.

Doftar på den underbara Salvian

Salviapasta, 4 p

500 g pasta

1 kruka salvia

100 g smör

1/2 dl olivolja

Salt & peppar

3 dl parmesan

Gör såhär:

1. Koka pastan enligt anvisningarna.

2. Smält smör i stekpannan och håll också i olivoljan. Hacka salviablad lite mindre och ha i dem i smörblandningen, de ska liksom friteras. Rör om hela tiden tills de fått lite färg. Ställ undan.

3. Häll i pastan. Tips för krämighet, spara lite pastavatten och häll i det också.

4. Toppa med massor av parmesan. Är & njut!

Vill tipsa dig om goda kryddor från Hemtex, älskar deras kryddor. Så goda blandningar! HÄR hittar du kryddorna, just nu tag 3 betala för 2. Gourmet spicemix t ex innehpller citron, örter, vitlök m.m.

Gillar du receptet blir jag jätteglad om du gillar det under inlägget! 

Kul och höra om du testar att baka denna havrepaj med citronfluff. Kan lova att den skulle passa perfekt till en god fika i sommar.

Missa inte: BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT


Mer goda recept här på sidan: 

Goda sallader

• 6 härliga tårtor 

• 10 populära helgmiddagar 

• 125 mjuka kakor 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• Efterrätter i glas 

• 15 billiga & goda matrecept 

• 10 goda recept med rabarber 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

10
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Havrepaj med citronfluff

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x