ANNONS

Cheesecake i glas

/

 Till helgen vill jag tipsa dig om ett gottigt recept på efterrätt. Den här svänger du ihop på nolltid och det blir galet gott. Bären kan du variera hur du vill, jag använde blåbär men det är supergott med hallon också.

IMG_3918-4

IMG_3914-4
IMG_3915-2
CHEESECAKE I GLAS, 6 st

200 g cream cheese
1,5 dl vispgrädde
0,5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
10 digestivekex
250 g färska blåbär
0,5 citron

citronmeliss

Gör såhär: 

1) Blanda cream cheese, vispgrädde, florsocker och vaniljsocker i en bunke. Vispa kraftigt med elvisp tills den blir fluffig.

2) Krossa digestivekexen till smul. Jag brukar ta en platspåse och så kör jag med kavel över tills det är alldeles smuligt.

3) Varva digestivesmul och fluff i glasen. Toppa sedan med färska blåbär och citronmeliss.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

Inspireras gärna av dessa härligt goda recept också: 

Daimcheesecake

Chokladrutor med cheesecakefyllning

4
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00