ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vegetarisk Thaiwok med glasnudlar

/

Jag tänkte att jag skulle bjuda dig på mitt recept som jag lagade till lunch idag. Världens enklaste och så himlans gott så detta måste det tipsas om. Jag gillar att laga lunch som går snabbt och som är enkelt att svänga ihop, en lunch ska liksom gå snabbt att svira ihop.

VEGETARISK THAIWOK MED GLASNUDLAR, 2 pers

500 g wokgrönsaker (jag älskar ICA Basics wokgrönsaker)
1 stor bit spetskål
3 msk japansk soya
2 tsk risvinäger
2 tsk sesamolja
1 tsk grön currypasta
1 msk honung
1 msk sesamfrön
2 dl vatten

1 burk kokosmjölk
1 pkt glasnudlar (100 g)

Gör såhär:

1) Strimla spetskålen. Häll i den samt wokgrönsakerna i en stekpanna med olivolja, fräs runt det i några minuter. Grönsakerna ska ha mjuknat ordentligt.

2) Häll i japansk soya, risvinäger, sesamolja, grön currypasta, honung, sesamfrön och vatten. Låt puttra runt på medelvärme i ca 5 min och med lite omröring lite då och då. Vätskan ska reduceras (koka in) en del.

3) Häll i kokosmjölken och låt det puttra runt i några minuter.

4) Tillaga glasnudlarna enligt anvisningarna. Ät och njut!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härligt goda recept:

Lyxig FLÄSKFILÉSTROGANOFF

Fläskfilé i krämig thaisås

© Nina Hermansen

Tom Kha Gai

Kram Nina

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00