Middagstips

Godmorgon vänner!

Ja det blir ingen Veckomatsedel för helgen, idag är det ju Skärtorsdag och jag antar att de flesta kommer äta påskmat högt och lågt denna helgen. Så vi kör på som vanligt nästa torsdag istället.

Tänkte ändå att jag skulle bjuda på en förrätt, varmrätt och en efterrätt i alla fall.

 

FÖRRÄTT: Varma tunnbrödssnittar

VARMRÄTT: Dubbelmarinerad Fläskfile

 

EFTERRÄTT: Kokos & Citronkaka i långpanna

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

21
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Mina barn har bott utomlands i omgångar. Visst är det jobbigt och man saknar dem. Men med dagens teknik är det ju så enkelt att hålla kontakten, annat var det när jag själv flyttade utomlands. Snigelpost och superdyra telefonsamtal. Inte konstigt att min mamma var lite nojig.
Men om man nu ska vara lite positiv tycker jag att allt detta uppvägs av den enorma utveckling som äger rum när de får testa sina egna vingar. Den erfarenheten är så viktig och nyttig på alla sätt.
För mig var ändå största steget när den äldste flyttade hemifrån. Stort steg med egen lägenhet och allt praktiskt kring det. Man får ett lite annat förhållande när detta händer. Men fortfarande kommer båda alltid att vara mina små pojkar som jag älskar att hänga och mysa med ❤️, det är en annan fas i livet bara.

AnsoAnna
AnsoAnna
3 years ago

Mums, den dubbelmarinerade fläskfilén måste jag testa.

Facetune 31 03 2021 06 52 34.jpg

Nästa inlägg

Hahaha!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x