FREDAGSLISTAN

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för KitchenTime.

Fredag i huset!

Sorry frånvaron igår, det var verkligen inte meningen, men dagen gick och plötsligt kl 23 igår kväll kom jag på att jag inte bloggat.

Men hörni, här kommer en sen Fredagslista till er som påbörjades för längesen. Tänk att vissa dagar hinner man knappt med nånting fast man hinner med allting. Märkligt det där.

FREDAGSLISTAN

Humör idag?

Sitter utanför osteopaten och väntar medan Tony är därinne, jag började så nu är det hans tur. När jag kom hit var jag helt ur banan, men nu känner jag mig hel och lite mysvarm sådär.

Vad har du på dig?

Lite svårt att ta bild men jag sitter i bilen nu och fick en knackig bild på mina kläder idag. Klänning från Zara, köpt i Spanien.

Dagens planer:

Vi är på väg till Mellans lägenhet. Han har flyttat till Sthlm nu så vi ska åka dit och hjälpa honom lite. Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten, Milo ska få en fredagspåse för idag går han på sportloooooooov! Så härligt! En hel vecka med långa morgnar, ingen stress och massa härligt. Vi kanske drar en liten spontanare till fjällen några dagar, vi får se hur vi gör?

Helgens planer:

Milo har fotbollsträning på Lördag, sen har vi pratat om att grilla i mamma & pappas grillkåta. Det är mys på riktigt det, tänkte göra lite goda tilltugg åt oss. Såna grillhällsvänliga goda.

Vad ser du fram emot mest med den här helgen?

Att Milo går på sportlov, det kommer sätta prägel på hela helgen. Grillningen hos mamma och pappa ska också bli mysigt.

Vad gjorde du förra året den här dagen?

Jag pratade om klimakteriet redan då. Hade fortfarande helt regelbunden mens, det har jag inte nu längre. Så mycket har hänt sen dess, men inte klokt att det tar sån tid det här med klimakteriet. Jag och Tony fikade på Waynes, det gör vi verkligen fortfarande, enda stället med koffeinfritt kaffe i vår småstad.

Helgens tips:

Laga mat ute! Ja men jag säger bara det, att ta med sig en engångsgrill, eller har man kanske en öppen eld att tillgå? Laga något där. Behöver inte vara så avancerat. Det kan vara pannkakor, eller kanske såna tacofickor (pockets) och så fyller du dom med ost, lök och skinka. Krydda med paprika, vitlökspulver, svartpeppar och salt. Sen bara brassar du på dom i olja eller smör. Det bästa är en stekhäll, man kan ha en lös rackare som man tar med sig.

Stekhäll HÄR

Den här stekhällen är perfekt, bra pris och vändbar. Perfekt att använda rakt på elden. En räfflad grillsida och en slät. Det fiffiga är att den också kan användas på induktionshällen därhemma.

Jag har några utomhus tips till dig. Testa göra mina pizzabullar, eller dessa magiskt goda kanelbullar!

Hepp! Nu kom pizzan, blev takeaway idag för vår del. Som sagt, det blev sent här så det hanns inte laga någon mat alls.

Ha en ljuvlig helg.

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
Charlotte
1 year ago

Hur knyter du dina fina hårband?❣️

B0d53679 55a1 4b76 a55b 2170bab3e141.jpg

Nästa inlägg

Alla hjärtans dag i bilder

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x