ANNONS
Integritet på Tailsweep

Shopping och trerätters

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Shoppingsugen?

Igår var jag ute på en liten tur, kvistade snabbt in på Erikslund och såg att Lindex hade superfina erbjudanden. Älskar när jag har lite egentid och kan gå in och testa i lugn och ro när det inte är så mycket folk.

Såg att de hade 20% extra på all rea, hade inte så mycket tid så det behövde ändå gå rätt snabbt. Men jäklar vad effektiv jag kan vara när jag vill. Helst när det ligger mig sådär varmt om hjärtat.

Testade flera par jeans, men måste säga att flera av de olika modellerna är väldigt små i storlek. Det gäller inte övriga kläder på Lindex, men jeansen. Wow, upplevde dom som väldigt små. Är du ute efter jeans på Lindex så tänk på det.

Så fin & väldigt skön kofta, den här finns i flera olika färger. Du hittar den HÄR.

Röd skjortklänning HÄR. Så skön på hörni, gillade att den var lite rejäl i tyget eller vad man ska säga.

Rosa tröja HÄR. Också väldigt skön på, lite genomskinlig men mindre än vad jag trodde. Denna kan nog bli en riktig hit i sommar också.

Blus HÄR. Återvunnet viskos som satt skönt på kroppen. En svalis till blus. En del tyckte dock den såg ut som GB-glassgubben blus. Haha….

Hade en liten hiss och diss på Instastory igår där man fick rösta. En av dem som jag köpte fick högst betyg så vi måste ju ha lite samma smak. ❤️

Sneakpeek på ett av plaggen som fick följa med hem har jag på mig idag. Så skön klänning på, kan verkligen rekommendera.

Sitter och skriver matlistan här, klurar på vad vi ska äta ikväll. Jag är sugen på någon god förrätt och varmrätt, ja efterrätt också. Tror att det blir den här till förrätt.

FÖRRÄTT (<klickbar länk)

VARMRÄTT (<klickbar länk)

EFTERRÄTT (<klickbar länk)

Kan ändra mig när jag väl kommer in på affären, men det lutar åt detta. Längtar! Hörni, imorgon börjar Lets Dance. Jag älskar ju det programmet, så kul och underhållande tycker jag. Ska hinna packa också för imorgon drar vi. Datenight here we come. ❤️

Hörs sen igen! Tänkte jag skulle hinna med och visa lite vad som fick följa med i fredagshandlingen.

Kram Nina

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00