Påsken i bilder DEL 1

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes 

Vilken påsk vi fick!

Vädret strålade och med det kom både grillpremiär och massa härligt umgänge. Vi hade inte kunnat få en bättre påsk säger jag, så mysigt från början till slut. Nu är det vår på riktigt känns det som, det kommer också följa lite röda dagar och klämdagar så nu fram till sommarlovet kommer det bara säga swish.

Vi kom hem från Sälen på Torsdagen, och Fredag dag pyntade jag lite och fixade hemma. Förresten, ett grymt tips till dig som vill behålla tulpanerna lite längre och inte få dom att växa så mycket på längden. Ha i ca 1 msk potatismjöl i tulpanvattnet. Håller hur bra som helst.

På långfredagen fikade vi först med Tonys päron på dagen, jag bakade min blåbärskaka, den måste du testa att baka. Går i ett nafs och blir alltid så god. Recept, klicka ➡️ HÄR.

På kvällen var vi bjudna till Mange & Maria på lite påskmiddag. Så gott allting och så mysigt. Det blev lite salta chips med rödlök, stenbitsrom och creme fraiche som tilltugg (finns recept HÄR). Gemsalladsblad med räkor, gurka, lime och chili med en örtig yoghurt på. Såååå goda! Till varmrätt åt vi hel laxsida, så så gott var det! Till efterrätt blev det citronmousse. Väldigt smaskig meny. Kan verkligen rekommendera det här vinet ovan när du ska äta lax, passade sååå bra och var verkligen så gott.

Premiär för min nya softshelljacka också, finns HÄR. Sååå perfekt för promenader. Lagom varm, håller vind vid bröstpartiet och är mer luftig i ärmarna. Så mjuk och följsam på, har haft den på mig varje dag nästan. Jag har gått hela påsken nämligen, varje dag har jag gett mig ut på sköna promenader. Gråter en liten skvätt varje dag för att jag är så tacksam över att jag kan promenera igen. Den känslan!

 

På påskafton hade vi grillpremiär hemma, alltså hur härligt var det inte ute? Vi njöt i fulla drag hemma. Att få sitta ute och t.o.m. ta av sig jackan för att det var så varmt var ju helt magiskt. Det grillades både kyckling och kött, vi gjorde också vår specialare som vi alla älskar. Grillad potatis, såå såå gott. Recept, klicka HÄR.

På påskafton hade vi grillpremiär hemma, alltså hur härligt var det inte ute? Vi njöt i fulla drag hemma. Att få sitta ute och t.o.m. ta av sig jackan för att det var så varmt var ju helt magiskt. Det grillades både kyckling och kött, vi gjorde också vår specialare som vi alla älskar. Grillad potatis, såå såå gott. Recept, klicka HÄR.

Fortsätter och berätta om påsken i nästa inlägg.

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4529.jpg

Nästa inlägg

10 saker du ALDRIG ska diska i diskmaskinen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x