ANNONS

Lucka 6

Lucka 6

New,Year,Banner,With,Christmas,Gift,Boxes,And,Golden,Decorations

HÄR hittar du alla luckor i julkalendern

Dags för lucia 6 i julkalendern. Fullspäckad med julmys skulle jag säga. Massor med gott att äta och mumsa på, lite härliga klädtips och julpyssel i vanlig ordning. Så håll i dig för nu åker vi. Här får du lucka 6.

Lucka 6:s ätbara

Lucka 6 bjuder på ett riktigt gott tilltugg/snitt till julfirandet som du bara måste testa! Dessa snittar gjorde jag till minglet och kan säga att det var en höjdare. Enklast i världen också och det kan väl aldrig vara fel. Julen ska också handla om njutning och inte bara stå och förbereda i timmar tänker jag. Så här har ett snabbt tilltugg som jag lovar kommer bli toppen!

IMG_6878 IMG_6879

Jag har gjort snittarna av min JULMUSTLIMPA (<klicka för recept), och det passade som handen i handsken det. Dela varje skiva diagonalt bara och sedan satte jag igång med att ha på toppingen!

IMG_6880 IMG_6881 IMG_6882

Ninas JULMUSTSNITTAR med VÄSTKUSTSILL

Några skivor Ninas Julmustlimpa

1 burk Abba Västkust Majo sill

1 burk stenbitsrom

1/2 röd lök

hackad dill

Gör såhär:

1. Dela upp brödskivorna i diagonaler. Lätt på fat.

IMG_6884

2. (Nyheterna från Abba som kom i somras tror jag . Jag använde den till vänster.) Klicka på ca 2 sillbitar på varje brödbit.

3. Toppa  sedan med rödlök, stenbitsrom och dill.

IMG_6889
Tips: Testa att ha allt på ett gott knäckebröd, jag har ett härligt recept HÄR, också väldigt gott!

Lucka 6:s produkt:

Det är alltid härligt att servera t ex tilltugg på fina fat eller brickor. Här nedan har jag satt ihop ett litet collage med olika serveringsprodukter att inspireras av.

phonto

Träbricka med handtag (<klicka – just nu 40% rabatt) // Oval serveringsbricka (<klicka – billigt) // Avlång serveringsbricka (<klicka – bra pris) // Grått Serveringsfat (<klicka)

Tipsar dig om att det pågår en REA i julshopen hos NordicNest just nu. 10-50% rabatt på så mycket fint.

 

Lucka 6:s julpyssel:

IMG_7486 IMG_7487 IMG_7488

Perfekt ”gå bort” present till någon av julens festligheter. Kan lova dig att detta kommer vara uppskattat. När du bakat dessa ”Rocky road Brownies” (<klicka för recept) kan du lägga dem i en stor glasburk, tänk locket med beiget presentpapper och ett hampasnöre. Skylten gör du av svart lite grövre papper som du skriver med en vit penna på. Uppskattad present!

Lucka 6:s upplevelse:

IMG_7489 IMG_7491 IMG_7490 IMG_7492 IMG_7494 IMG_7493

Har du möjlighet så ge dig ut i naturen och ät något gott, sällan är det så gott som ute i naturen. Älskar vårt stormkök och att vi kan laga massa gott med den när vi gör utflykter. Vi har detta stormkök (<klicka), det är vi såååå nöjda med! Funkar perfekt och går att laga all form av mat. Här gjorde vi saffranspannkakor med chiafrön (<klicka för recept) som var sådär  härligt mättande och supergoda med grädde och sylt. Gjorde i ordning pannkakssmeten hemma och tog med den i en liten pet-flaska. Tips tips! Funkar toppen!

Lucka 6:s julpynt:

 

IMG_6905
Kolla bara så mycket fina julstjärnor i julshopen! Klicka in i julshopen HÄR.

 

Lucka 6:s söta & goda:

IMG_7495

Julsnittar (<klicka) med härligt juliga smaker, dessa kakor är verkligen något utöver det vanliga. Väldigt omtyckta varje gång jag bakat dem. Så tips tips! Dessa kakor kan också vara trevliga att lägga i en burk och ta med till julfesten, minglet, glöggkalas osv.

Lucka 6:s erbjudande:

Lite klädtips till julens festligheter kanske ligger på sin plats. Jag brukar tänka att jag ska kunna ha det även när det inte är jul, annars kommer det bli liggande i garderoben och det vill vi inte.

IMG_7504

Spetstights (<klicka) – dom här har jag, perfekt plagg att ha under långa skjortor/blusar, under klänningar som känns lite korta, till en lång kavaj eller varför inte en stickad tröja. Så användbart och festligt, även om du kan ha dem till en stickad tröja till vardags. Tips: Ha ett par tjockare strumpbyxor under om det är riktigt kallt, ta dem i lite större storlek då än du brukar.

IMG_7505

Krinklad festblus (<klicka) – den här har jag också. Perfekt festblus som passar till mycket. Till kjolen, tightsen, jeansen, eller finbyxorna. Den är väldigt rymlig i storleken och lite genomskinlig.

 

IMG_6903 IMG_6904
Just nu är det 30% på utvalda festkläder så kika in(<klicka) vetja!

IMG_6965

Missa inte deras sov & myskläder (<klicka) också, min favoritavdelning.

Hoppas du fick lite inspiration nu, vi hörs lite senare igen! ❤️🙏🏻

Kram Nina

 

Hur kan du följa mig?

FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Instagram med bilder, reels & storys HÄR
TiktokHÄR

66
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
5 months ago

Hej super stort Tack för tipset med snittarna. Tog delade FinnCrips istället eftersom jag inte bakat Julmust limpan än.
Blev väl godkänt av matgästerna som tilltugg innan oxjärparna stod på bordet. Tack för alla fina recept🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Nettan
5 months ago

Så härligt att höra! Blir jätteglad att det uppskattas. ❤️❤️❤️

IMG_7310

Nästa inlägg

Pepparkaksmuffins med julig topping

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x