Annons

Lucka 17

New,Year,Banner,With,Christmas,Gift,Boxes,And,Golden,Decorations
Shutterstock

Vår december är fylld av massor med födelsedagar. Bara inom den närmsta familjen är det 6 st. Hur galet? Idag är det min systers tur att fylla år, vi åker dit på lite kalas senare. Hörni, det tickar på mot jul, idag är det en vecka kvar till julafton. Jag både ÄR och INTE ÄR i fas. Hur man nu ska tolka det, idag ska post-it lapparna fästas på kylen med alla ”kom ihåg:s” sen får det bära eller brista på självaste julafton. Jul blir det ju ändå så att säga. Snart är vi också i mål med min julkalender, kommer kännas lite tomt för mig att inte få publicera en liten lucka varje dag. Med det sagt så kör vi nu Lucka 17, håll i er får nu åker vi.

ALLA LUCKOR I JULKALENDERN – (<klicka)

Lucka 17:s upplevelse:

IMG_8480
IMG_8483
IMG_8481
IMG_8482

Utflykt med min familj till Färnebofjärdens Nationalpark, ni kan läsa om den HÄR. Det var en såååå mysig dag för både barn och vuxna med avslutning vid grillen vid vattnet med korv och massa gott vi packat i våra matsäckar. Om du skulle vilja besöka en nationalpark i Sverige så finns det en jättebra sida för det HÄR

Lucka 17:s ätbara:

IMG_8484

Små lyxiga Västerbottenpajer (<klicka) – finns inte mycket som slår en härlig västerbottenpaj. Dessa små serveras i små behållare så de är för en person, blir sååå trevligt och ser så fint ut.

Lucka 17:s pyssel:

Jag vet inte hur mycket jul det är i detta pyssel, men jag tänker att kanske finns det ett klinkergolv där hemma som du irriterar dig järnet på. Och kanske skulle du vilja fixa det till jul men vill liksom inte starta världens största renovering kring. Då har jag världens bästa budget-hack till dig som vill fixa ett fult klinkergolv som du inte trivs med.

IMG_8485

Klicka in HÄR för att se hur detta badrumsgolv blev som nytt! I samma inlägg kan du också se när jag renoverar vårt hallgolv på samma sätt! Enkelt, billigt och blir så fiiiint och håller hur bra som helst!

Lucka 17:s julpynt:

IMG_8486

Kan vara så att jag kollat ifatt på några avsnitt av Ernst Jul som gått genom åren och blivit sååå inspirerad. Här har jag t ex sytt en löpare av två superbilliga kökshanddukar från Rusta. 3 för 30 kr tror jag det var. Å juligt värre blev det! 💫🌟

Lucka 17:s söta & goda:

IMG_8487

Galet goda After Eight mousse (<klicka för recept) med pepparkakssmul. Det här är som att bara ta en stor skopa av julen och stoppa i ansiktet. Ljuvligt gott!

Lucka 17:s produkt:

IMG_8488

Har du sett att dessa snygga förkläden är på halva priset just idag. Perfekt julklapp tänker jag. Funderar på om jag ska beställa en till Tony i julklapp. Perfekt vid grillen ju. 💫

IMG_8490

Nehej! Här startar dagen tidigt idag. Mycket som ska hinnas med denna sista vecka innan jul, men först ska vi njuta lite av Söndag. Hoppas du får en skön tredje advent, har själv precis tänt tre ljus här hemma.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jultårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x