Annandag Jul & firande

Innehåller Annonslänk

Halloj på er! Hoppas att ni haft en mysig jul hittills. Det har vi haft. Väldigt lugnt och skönt, det passade bra det med tanke på hur slut jag känt mig. Är ni fler som känt er väldigt trötta? Jag har sovit massor och bara tagit det så lugnt som man bara kan göra. Så skönt har det varit.

Bar en klänning från Lindex (<klicka) som jag älskar! Så skönt material och alldeles mjuk och skön att ha på sig.

Även om vi slappat en hel del så fick jag dock fixa till mig lite då vi skulle till min syrra och fira hennes man som fyllde 40. Ja på självaste juldagen fyller han. Där bjöds det på smörgåstårta, det kan ju vara så himla himla gott det.

Mamma och jubilaren. Vi överraskade honom med att bara stå i deras vardagsrum igår. Sedan blev det till att äta och ha lite trevligt. Så härligt!

Apropå SMÖRGÅSTÅRTA (<klicka för recept) – så kan jag verkligen rekommendera denna. Jag tänker att den säkerligen skulle passa ypperligt på nyårsafton, som en sån härlig förrätt kanske? Eller till välkomstglaset? Det kanske kan vara något!

Eller varför inte bjuda på MINISMÖRGÅSTÅRTA (<klicka för recept). Det tror jag skulle vara en riktigt uppskattas förrätt.

Ja ni hör ju, helt insnöad på smörgåstårta eftersom jag fick smaska på en igår. Det är ju bara såååå gott!

Nej, nu ska jag slå på en film här i soffan. Ska koka mig en kopp te också och tända massa ljus. Karln är iväg och spelar padel och kidsen sover än. Lite skön egentid innan det blir highlife här hemma igen. Älskar det dock när det riktigt sjuder av liv här hemma! Finns inget bättre! ♥️

Önskar dig en god fortsättning!

KRAM Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
4 months ago

Hej och god fortsättning! Klickar jag på länken på första smörgåstårtan så hamnar jag på Lindex hemsida 😂😂😂😂

Nästa inlägg

Lucka 24

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x