Kvällens middag & REA

Innehåller annonslänkar för Cellbes

Godmorgon!

Mitt i veckan redan, vi går mot ljusare tider hörni och då är det bara bra med tiden som går fort. Ju snabbare dagarna går desto fortare får vi vår. Även om jag villigt erkänner att jag faktiskt älskar denna vinter, det har varit snö hela tiden och kallt. Nja, behöver kanske inte dippa över minus 30 strecket, men annars gillar jag att det är ordentlig vinter och inte det där gråa slasket som vi annars är vana vid.
Älskar att man kan mysa omkring i mysdressen hemma när det är svinkallt ute. Kolla in den här mysdressen:


Velourjacka REA // Velourbyxa REA

Det här setet är verkligen så skön på, älskar att skrota runt i den här hemma. Känner mig också lite finare än när jag har mina äldsta mysbrallor med knän och hål i ska jag säga. ☺️Är det nu dom har gjort sitt tro…. Allt i velour älskar jag, tycker det är så skönt mot kroppen! Riktigt mysigt att hoppa i efter duschen på kvällen.

Kvista in på Cellbes nu om du vill fynda, dom har jätterea på massor med fint. Alla jackor t ex är det upp till 50% rabatt på just nu. Klicka HÄR. Vill du se hela vinter-REA:n så klickar du HÄR.


Ikväll ska jag laga denna Kyckling i dijon & basilikasås (<klicka för recept) till middag, det var längesen vi lagade den så nu är det dags. Så himla gott är det! Älskar smaken av dijon och basilika, vi brukar äta den till ris för det mesta men lika smarrigt till potatis eller pasta t ex. Onsdagar brukar jag försöka laga lite godare mat sådär för att det är Lill-Lördag. Har också passat på att köpa kyckling när det varit bra pris så behöver tillaga lite av det nu. Perfekt också att ha i matlådan är denna rätten.

Hade faktiskt tänkt att göra mig till lite extra och baka en kaka också som vi kan mumsa på till TV:n ikväll. Sveriges Mästerkock ikväll och det vill och får jag bara inte missa (om jag håller mig vaken vill säga).

Tänkte baka denna blåbärskladdkakan (<klicka för recept) som också finns i min bakbok (<klicka för boken). Himmelskt god till vaniljvisp tex. Också god att bara äta den som den är, tar du dessutom ut den lite tidigare så blir den såhär kladdig. Galet gott!

Jag har galet många recept på mjuka kakor här på bloggen, det är när man sammanställer som man verkligen inser hur många det är. 125 recept på mjuka kakor och du hittar alla HÄR (<klicka). Har sammanställt en lista utan bilder för att det ska vara enkelt att hitta, hoppas du får en massa god inspiration.

Ha nu en fin dag så hörs vi sen!

Nedan får du några smakprov på vad för recept du kan hitta här på sidan, klicka på länkarna för fler recept på varje:

GRATÄNGER
SMÅKAKOR
KÖTTRÄTTER
MINA 40 POPULÄRASTE RECEPT PÅ SIDAN
MJUKA KAKOR 

För att hitta alla kategorier klicka HÄR

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i tummen till vänster under inlägget.

Hur kan du följa mig?

FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Instagram med bilder, reels & storys HÄR
Tiktok med videos HÄR

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vitrinsemla

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x