Fick en skön Söndag

Innehåller annonslänkar för Cellbes

Måndag igen

Ja men hej på dig denna Måndag. Fick en riktig slappardag igår när det var Söndag. Lördagen var stress hela långa dagen, och Söndagen blev precis tvärtom. Det var inte många knop som gjordes. Dagen bara gick, vi kollade skidor, tog lite powernaps och åt. Typ så!

Åt ja, började med min favoritfrukost just nu. Kokosyoghurt, den här glutenfria müslin (hade slut på min hemmagjorda müsli (<recept) så köpte denna och tyckte den var god), rivet äpple och massa kanel på. Mums!


Åt denna goda i Fredagskväll. Ibland får jag bara sån craving på nachotallrik, så jädrans gott alltså! Körde med kycklingfärs. Jag älskar ju Tortillachips. Det är så gott i matlagning. Har lite andra tips med just tortillachips:


Tortillachipsgratäng

Tacogratäng

Tacokorv i ugn

Som sagt, tortillachips är sååå gott! Idag är jag så sugen på vanliga tacos, haha, det tar liksom inte slut med suget. Men det är så enkel mat att laga och så blir det alltid gott. Mycket grönsaker med då ju tillbehören till består av mest grönsaker.

Ja så vår helg bjöd på både det ena och det andra. En stressig Lördag med fullt upp till en skön Söndag med slapp.

Erbjudande som du inte får missa:

Snart alla hjärtans dag. Här ett erbjudande som du bara inte får missa! 25% på Cellbes kollektion när du anger rabattkod: LOVE24. Jag har några favoriter som jag tänkte tipsa dig om.Mönstrad blus

Älskar den här blusen, den ingår inte i Cellbes kollektion men den är ordentligt nedsatt i pris nu. Så tips tips!Dessa jeans är suuuperstretchiga och så sköna på! Använder massor, finns HÄR. Passar till allt, till festfint, till vardags och bara sååå sköna att ha på sig. Spänner ingenstans.

Världens skönaste fleece

Har den här. Den här är så varm och go! Så skön att krypa in i på kvällen, eller när man ska ut och det är riktigt kallt. Jag tänker mig att jag kan ha denna i vår sen med min täckväst.

Mönstrad blus

Billig som tusan just nu, inte Cellbes eget märke men väl värt att tipsa om ändå med tanke på priset. jag brukar antingen knyta den i midjan som jag gjort här eller så låter jag den bara vara rak. Fin på båda sätt!Fejkskinnbrallor

Åh dom här brallorna älskar jag! Så snyggt till mycket, resår i midjan och bara så sköna på. Så användbara hörni.

Kolla in på hela Cellbes kollektion vetja och kom ihåg, 25% rabatt när du anger rabattkod: LOVE24. Du hittar hela kollektionen HÄR.

Hoppas att du fått en fin start på din vecka!

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 7

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x