Veckomatsedel v 9

Sportlovsvecka för många, vi hade vårt sportlov förra veckan. Nu är det tillbaka till tidiga morgnar och få upp minsting till skolan. Kollade när nästa lov är (påsklov) och det är ju bara 4 1/2 vecka till påsken startar och efter det en veckas påsklov. Så härligt. Alltid så skönt med de där lugna morgnarna även om man inte gör något speciellt på lovet. Lika skönt för oss som för tonåringen. En lugn morgon är skönare än den när man ska upp med en övertrött tonåring, ni som har tonåringar vet säker vad jag pratar om. Veckomatsedeln denna vecka bjuder på lite allt möjligt. Som vanligt enkla rätter som går snabbt att svänga ihop i veckomatsedeln. Matlagningen i veckorna måste vara både smidiga & enkla tycker jag. Härligt om veckomatsedeln för veckan ändå är väldigt god. Hoppas du ska gilla, är så glad att ni verkar vara väldigt många som uppskattar dessa Veckomatsedlar.

Mer inspiration: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka för recepten)

MÅNDAG


Tortillapizza (<klicka för recept) – Den här enkla alltså, dessa gör du i ett nafs. Har du t ex färdig tacoköttfärs så går det ännu snabbare. Variera den, ta rökt skinka, salladslök och ost istället t ex. Gott med pizzasallad (<klicka för recept).

Mer enkelt: KATEGORI PIZZA (<klicka för recept)

TISDAG

Laxgryta med asiatisk touch (<klicka för recept) – Så god laxrätt detta alltså. Servera med antingen ris eller nudlar t ex. Så otroligt gott på alla sätt. Lite chiliflakes för hetta om du gillar det.

Fler goda asiatiska rätter: ASIATISKT (<klicka för recept)

ONSDAG

Kebabkycklinggryta (<klicka för recept) – Kebabkyckling var ju hur gott som helst. Den här grytan är jättepopulär bland mina recept, har du inte

Mer kyckling: 10 populäraste kycklingrecepten (<klicka för recept)

TORSDAG:

Krämig linssoppa med kokosgrädde (<klicka för recept) – En krämig riktigt god soppa som är perfekt att servera med ett gott bröd. Kolla in mina recept där, har över 100 recept på bröd (<klicka för alla recept).

Mer soppor: ALLA SOPPOR (<klicka för recept)

FREDAG

Lyxig Västerbottenpaj med lyxig topping (<klicka för recept) – En riktigt lyxig paj att förgylla fredagen med. Den här pajen är farligt god, svårt att bara ta en bit. Man blir ju väldigt mätt av paj så hade det inte varit därför så hade man ju ätit hela själv. Haha…. 😂

Goda pajer: MATPAJER & PIROGER (<klicka för recept)

VECKANS GOTTA:


Citronmousse med kanelhavreflarn (<klicka för recept) – Den här är god kan jag lova. Så fräsch. Har man ätit en mastig varmrätt t ex så kan denna fräscha efterrätt vara hur härlig som helst.

Mer gott: EFTERRÄTTER (<klicka för recept)

Ett tips! Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken.

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka)

Följa mig?


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jordgubbsdipp med dulche de leche och Daim

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x