Pizzarecept

Ett nytt år igen!

Internationella pizzadagen är här, det är idag alla pizzerior gör flest antal pizzor för hela året. ALLA äter pizza idag…. Eller? Jag tänkte såhär, jag kickar igång den här dagen med att tipsa dig om massa olika pizzor som du faktiskt kan göra alldeles själv. Och gott blir det också! Lite senare ska du få se vår nyårsdukning och meny, åh hörni det blev såååå gott! 

Img 8236.jpg

Snabba hemlagade pizzan utan jäst 

 

Img 2603.jpg

Fantastiska smördegspizzan

 

Img 8239.jpg

Minipizzor på färdig pizzadeg 

 

Img 4903.jpg

Supergod tortillapizza med härligaste köttfärsröran

 

Img 8241.jpg

Stek livets godaste pizzabullar 

Img 8242.jpg

Tacopizza

Img 8243.jpg

Pannkakspizza

 

Img 8244.jpg

Underbart god PIZZARULLE 

 

Img 8246.jpg

Lågkolhydratspizza

Ja där hade ni lite tips på härliga pizzor att fixa en dag som idag. Här blir det garanterat pizza och film idag, det hör bara till idag.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mimmi
Mimmi
1 year ago

Nej vi äter inte pizza idag. Vi äter lutfisk! Hela familjen älskar det!

Susanne Nilsson
Susanne Nilsson
1 year ago

Gott Nytt År, jag har en liten fråga , när du gör dina juicer på morgonen, vad för slags mixer använder du ? Ska testa att göra din juice efter att jag börjat få ont i leder och knän , har även problem med IBS , har varit på vårdcentralen för värken i mina leder och knän , tog endast blodprov och de visade inget men läkaren var ej intresserad av att gå vidare utan tyckte det räckte med blodprov. Så tänkte testa din juice men vill veta att jag köper rätt sort av mixer . Tack Mvh Susanne Nilsson 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne Nilsson
1 year ago

Jag hade som du, ont i leder men ingen som undersökte det mer än med blodprov. Jag fick tipset att börja med D-vitamin (rejäl dos), tog bara några dagar så var jag mycket bättre. Klimakteriet med både progesteronbrist och öatrogenbrist kan också ge ledvärk. Tar inte jag min progesteron regelbundet så får jag jätteont i lederna.

Sök på Sellerijuice här på bloggen så hittar du allt jag skrivit om det. ☺️

Susanne Nilsson
Susanne Nilsson
Reply to  niiinis
1 year ago

Tack 😊

Nästa inlägg

Gott nytt år!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x