Innehåller annonslänkar

Snapshots från helgen

Redan tisdag. Helgen swishade som vanligt förbi. I Fredags hade vi lite gäster, vi bjöd på lite gott tilltugg och så blev det varmrätt och efterrätt. Lyckades inte knipa bilder på varmrätten eller efterrätten. Men båda blev så goda, varmrätten var PINSA (<klicka för recept) och det har jag lagat förut. Bara att denna gången gjorde jag en stenbitsromsvariant, haha….. kom på nu att jag glömde klicka på creme fraiche när vi serverade dem. Haha! Skrattar högt här, måste skriva till dom att jag missade en väsentlig del på pizzan. De klagade inte och åt ordentligt så ja…. Det kanske gick i ändå. 😂😂😂 Såhär (<klicka) ska det serveras i vanliga fall. Efterrätten – ja den blev fenomenalt god så den måste jag bara göra igen och knäppa bilder på nu i veckan. Så gott så gott!

Men vi tar det från början….


Klänning HÄR (REA nu) // Stövlar Gabor (slutsålda) // Kappa HÄR

I torsdags var jag på möte först och sedan åkte jag och handlade, blev en storhandling men på något sätt tappade jag sugen mitt i allt så då tänkte jag att jag fredagshandlar dagen efter istället. Fick dock med mig det viktigaste.


Blev glad att min nya bakform kom hem i paket!

Den här bakade jag med i helgen, receptet kommer idag eller imorgon. Blev såååå bra! Små söta sockerkakor som jag twistade till lite som vanligt.

Fredagen startade med att jag dukade bordet, tänkte så man har det gjort sen till kvällen. Älskar att duka lite finare till helgen, snacka om att helgfeelingen infinner sig direkt.Tallrikar HÄR // Bestick liknande HÄR // Ljusstake HÄR // Vinglas HÄR // Dricksglas HÄR (såg att det nu finns jättefina ljusrosa HÄR) // Servetter HÄR

Blev genast lite härligare med lite färg på servetterna, gjorde massor för dukningen. Ett enkelt sätt att ta in färg på dukningen med något så enkelt som servetter. Det gör jättestor skillnad.

Jag älskar dessa servetter från Scandi Living. Dom är perfekt i storlek, i linne och går att vika snyggt om man vill. Finns i flera olika färger, jag har dem i sand och charcoal också. Bra pris på 4 pack linneservetter. Du hittar dem HÄR.

Som sagt, ett efterlängtat paket damp ned i torsdags. Ett paket med lite smått och gott till köket och till dukningarna. Ville som sagt ha lite färg, tänkt till påskens/vårens/sommarens dukningar. Tyvärr så beställde jag fel storlek på faten från Rörstrand.


Dessa är de små assietterna (<klicka), men jag behöver såna också så de får stanna. Perfekt till fikat och kakor som ska serveras. Tanken var att det skulle vara dem som man har till förrätten. Dessa tallrikar (<klicka), men men…. Får beställa dem vid tillfälle.Har ju glömt att visa dig, vi har även bytt taklampan ovanför matbordet. Denna blev så fin! Vi är så nöjda. Tänker att denna även skulle passa fint utomhus. Finns HÄR (kampanj just nu).


Det blev väldigt fint att bjuda på bl a dessa små gottigheter på det dukade bordet. Ska berätta mer om det i nästa inlägg.

Kram Nina

13
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x