Veckomatsedel v 10

Då kör vi ny vecka, nya utmaningar, nya recept, ny veckomatsedel. Hoppas att du haft en fin helg och känner dig kraftfull och utvilad. Om inte, det kommer snart en ny helg att vila på. Dessutom ska jag hjälpa dig med inspirationen för veckans matlagning. Denna veckomatsedel innehåller lite smått och gott som är både enkelt att laga och förhoppningsvis kommer smaka riktigt gott. Det tycker i alla fall vi. Denna veckomatsedel bjuder dessutom på en rätt som du lagar på typ en kvart, bara en sån sak.

Fler: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG


Fylld paprika med palsternackspuré

Denna fyllda paprika är sååå god, vill du få in mer grönsaker i maten så är detta ett perfekt sätt, väldigt gott och enkelt att laga dessutom.

Annat gott gratinerat: GRATINERADE HARICOT VERTS

TISDAG


Parmesangratinerad torskrygg (<klicka)

Sååå god fiskrätt som du absolut måste testa. Går bra med vilken vit fisk som helst om du inte vill ha just torskrygg.

Fler recept med fisk & skaldjur (<klicka)


ONSDAG


Enklaste, snabbaste, godaste Baconpastan (<klicka)

Detta är en av minstings favoriträtter, han älskar detta! Går såååå snabbt att svänga ihop och smakar bara så gott. Denna måste du testa!

Fler tips: 8 MATRÄTTER UNDER 15 MINUTER (<klicka)

TORSDAG


Mustig Köttfärssoppa (<klicka)

En favorit! Att äta med ett gott bröd, mums säger jag bara. Detta kan man laga mycket av och ha i matlåda, soppa är faktiskt toppen i matlåda. Bara det är tätslutande lock så är det toppen!

Mer inspo: SOPPOR (<klicka)

FREDAG:


Fläskytterfilé i himmelsk lingonsås (<klicka)

En riktig favoriträtt på många sätt. Så goda smaker med lingonsåsen och det möra otroligt goda köttet till. Detta bara måste du testa, riktigt riktigt mums!

Fler kötträtter: MINA 20 POPULÄRASTE KÖTTRÄTTER (<klicka)

VECKANS GOTTA


Chokladbiskvier i långpanna (<klicka)

Att göra dem i långpanna är mycket enklare och tar inte alls lika lång tid. Lika gott men mindre arbete. Lite pilligt att få ut smeten (grunden), men med tungan rätt i munnen så går det superbra!

Testa dessa också: SUPERGODA CHOKLADRUTOR MED VANILJFYLLNING (<klicka)

Ett tips! Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följa mig? 



Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

17
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad är vår för dig?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x