Snabbt lunchtips och vårtips på outfits

Innehåller annonslänkar för Cellbes

Halloj! Hoppas verkligen måndagen flyter på smärtfritt och skönt för dig. Här är det jobb jobb jobb, massor med nya recept ska göras. Har så mycket som ligger i ”att laga & baka” högen som jag känner att jag vill beta av. Tipsar dig om världens snabbaste och supergoda lunch allra längst ned. Men först lite vårtips.



Ballerinaskor (<klicka)

Kolla så söta små ballerinas, Tamaris märke är en stor favvo när det kommer till skor. Bra kvalitet och så otroligt sköna på. Touch-It funktionen som finns i dessa skor, gör så att den mjuka fotbädden konstant svarar på kroppens egen vikt och följer fotens form. Alltså såååå bekväma, så tips tips om du vill ha riktigt bekväma skor. Dessa var tyvärr lite stora så antingen måste jag skicka tillbaka dem eller så får jag lösa det med ett litet inlägg eller en sula. Tänk på det om du beställer, de är lite större i storlek.


Mönstrad satinblus (REA) // Coatade leggings (supersköna)

Den här blusen älskar jag! Kommer dessutom passa perfekt till dessa ballerinas i vår och sommar. En kjol eller jeans till bara, så snyggt! Finns några få kvar av blusen som är på rea nu.


Något som kommer vara otroligt hett i vår & sommar är babyblått eller ljusblått då och denim. Jag har väl alltid haft lite svårt för blått, även om det varit trendigt så har jag haft svårt för det. Men nu, nu helt plötsligt så älskar jag det! Så fint ju!


Ljusblå blus i bäckebölja

Den här blusen är så fin, och det är jätte-REA på den nu så passa på för tusan. Passar snyggt till det mesta, som kjol, jeans eller en snygg byxa.


Randig långskjorta (jätte-REA)

Den här långskjortan kan du ju variera hur du vill, med ett skärp i midjan. Eller till ett par tights eller hänga bara som den är till ett par sneakers när vädret blir varmare. Den känns sådär rejäl i tyget den här skjortan. Storgillar!

Vill du kika på all rea så klicka HÄR.

Det var lite vårtips till dig. Nu ska du få tips på min lunch som är världens bästa om du vill ha något snabbt. Detta funkar fint som ett lite matigare mellis.


Den här tar bara några minuter att brassa i ordning, och är ett perfekt sätt att få i sig en snabblunch om man inte hinner så mycket annat.

Kolla också: LYXOMELETTEN (<klicka) som du fixar i ett nafs


Min snabba omelett

2 ägg

1/4 lök

1 msk smakrik ost

2 msk grädde

Några hackade basilikablad

Salt & peppar

Topping:

1 msk smakrik ost


Gör såhär:


1. Knäck i ägg i microsäker skål.

2. Ha i hackad lök, riven ost , basilika, grädde och kryddor. Blanda runt och ställ i micron på full effekt i 45 sekunder.

3. Ha på ytterligare en matsked ost, kör i 1 min till.

4. Ta ut och blanda runt till en krämig omelett!

Tips: Variera fyllningen med t ex gräslök, vårlök, soltorkade tomater, färska tomater, hackad sparris m.m.

Kolla även:


Snabba toastkorgar

Skink & äggbakelser

Färdiga ägg på en minut

Gillar du receptet får Du gärna gilla det längst ned under inlägget.

Önskar dig en fortsatt fin Måndag. Vi hörs sen!

Kram Nina

23
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 12

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x