Veckomatsedel v 12

Äntligen Måndag säger alltid min pappa. Kanske har jag inte alltid hållit med honom om det, men något fräscht och nytt är det ju över en måndag. Det kan jag bara inte sticka under stolen med. Något som är nytt och fräscht är ju också veckomatsedeln för denna veckan. En spridd skur av härlig matlagning som förhoppningsvis kommer mätta många magar och kittla många gommar. En veckomatsedel som förhoppningsvis gör handlingen lite enklare och veckans matlagning roligare. Varsågod, veckomatsedeln kommer här:

Missa inte: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG


Godaste kikärtsbowlen (<klicka)

En oväntat god vegetarisk rätt som t.o.m. familjen gillade. Jag har ett svårflirtat gäng här hemma när det kommer till vegetarisk mat men detta blev poppis.

Mer vegetariskt: Fler recept med linser & kikärtor (<klicka)

TISDAG


Barbecuelax med kall dillsås (<klicka)

Wow, en riktig favvo. Laxen med barbecuesmak blir verkligen en galet god kombo med den kalla dillsåsen. Mums! En fiskrätt som hela familjen gillar.

Mer lax: Asiatisk lax med vitlökssås (<klicka)

ONSDAG


Toscansk kycklinggryta (<klicka)

Det italienska köket är en favorit hos mig, soltorkade tomater ger en otrolig smak i mat. Är med ris eller pasta, funkar med potatis också såklart.

Mer kyckling: 10 populäraste kycklingrecepten (<klicka)


TORSDAG


Pannkakspizza (<klicka)

Världens häftigaste ju. En stor matig pannkaka får fungera som botten till denna pizza. Jag har toppat den klassiskt men du kan såklart toppa den som du vill. Vääääldigt gott!

Mer tips på pizza: PIZZABULLAR MED BACON (<klicka)

FREDAG


Järpar med godaste såsen (<klicka)

Magiskt goda köttfärsjärpar i himmelskt god sås. Detta blir verkligen så gott hörni. Variera färsen till den färsen du önskar för lite variation.

Mer kött: Mina 20 populäraste kötträtter (<klicka)


VECKANS GOTTA


Påsktårta (<klicka)

Ljuvligt god påsktårta hörni, en saftig citronkaka med ljuvligt god fräsch frosting emellan. Succé!

Missa inte: Snabba goda tårtan till påsk

Ett sista tips!

Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följa mig? 


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hallongrottans dag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x