Veckomatsedel

Innehåller annonslänk genom reklam för Matsmart

Godmorgon!

Måndag igen och regnet strilar utanför. Inte så mycket att göra åt. Jag har jobbat sen kl 5 i morse. Ska strax åka och handla inför kvällens middag vi ska ha för Theodor som flyger till Schweiz imorgon. 😭😭😭 Gud, det börjar kännas i hjärtat ska jag lova er. Gråtfärdig mest hela tiden bara jag tänker på det.

Tänkte jag skulle kicka igång denna bloggvecka med en Veckomatsedel.

MÅNDAG: Vegetarisk Currygryta

TISDAG: Parmesanlax med kall dillsås

ONSDAG: KÖTTFÄRSCHILIGRYTA, 4 port

1 tetra go Greene Bean Salsa original

800 g köttfärs

1 dl chilisås 

1/2 dl sweet chilisås

1 msk spiskummin 

2 tsk smoked paprika

Salt och peppar 

Gör såhär:

1) Stek köttfärsen så den är genomstekt.

2) Häll i tetran med bönblandning. Rör om.

3) Ha i chilisås, sweet chilisås, spiskummin, salt och peppar. Låt puttra runt i ca 5-10 min. Blir det för torrt har du i lite vatten.

4) Servera med tortillabröd, gräddfil, majs, hackad gurka, sallad, jalapenos, riven ost och tomat. Servera gärna tortillachips till också!

I mitt skafferi ser det alltid ut såhär! Ääääälskar dessa tetror med olika bönlandningar och linser. I just den här rätten har jag använt denna tetra, du hittar den HÄR! Vill man ha lite rivigare med sting så kan man satsa på den HÄR! Kolla in HÄR, finns massor med olika bönor, kikärtor, majs och linser.

TORSDAG: Krämig köttfärsgratäng

FREDAG: Ugnsbakad kyckling på spenatbädd med parmesan och vitvinssås

Här kan du följa mig; 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

31
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5797.jpg

Nästa inlägg

Perfekt helg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x