Matsmart beställningen

Innehåller annonslänkar för Matsmart

Igår kväll fick jag hem min Matsmart beställning, gjorde en stor för någon vecka sen men så var jag in och skulle kika efter olivolja och hittade ju massor igen.

Krossade tomater hos oss går åt som smör i solsken. Vi använder det massor i matlagning. Denna gången testade jag dessa (<länk). 8 st billigt.

Köpte också antigentester (<länk), bra att ha hemma ifall man känner sig krasslig. Vi som har dom jobben vi har kan ju bara stanna hemma, men Milo som går i en skolklass kan det vara bra att åtminstone ha lite koll. Oftast tar vi 2 på raken för att få lite säkerhet kring testet. Vi har bara gott att säga om dessa snabbtester, för oss har det alltid visat rätt då man kollat det med PCR test också.

Mina faaaaavoriiiiiiiter, ananas fruktstänger (<länk). Åh dom här är så himla goda. Perfekta när man är lite sugen och vill ha något sött. Dessa är verkligen galet goda.

Har ni testat dessa woksåser (<länk)? Så himla gott till både kyckling och räkor. Bara steka kycklingen först, sen wokgrönsaker. Sen kan man ha i woksåsen och servera med ris eller nudlar. Använder du räkor så slänger du i dom precis på slutet av wokningen, annars blir dom sega. Sååå gott.

Tacotajm! Hos oss äter vi tacos, ja men minst 1 gång i veckan skulle jag säga. Jag bunkrar alltid upp när Matsmart har tacogrejer. De håller länge oöppnade och gott att alltid ha ingredienser till tacos hemma. Stora mjuka tortillabröd, såg också att det fanns med fullkorn.

Den här använder jag till vardags när jag lagar mat. Husets vita. Den här kan du använda när du lagar min kycklinggratäng med parmesan och vitt vin, torskrygg med serrano och parmesantäcke, italiensk färsgryta och saltimbocca.

Dadelbitar med mintsmak, men hallåååå så goda. Fanns med lakrits också såg jag.

Hepp, nu ska jag hoppa in i duschen. Massor att fixa med idag och imorgon inför vår resa på Söndag. Hoppas du har en mysig fredag.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
2 years ago

Matsmart e toppen. Hittar alltid massa kul👍På tal om snabbtest er…. Min bror testade på kul ett sånt på en vattenmelon 🤔🤣Den visade positivt 🤣🤣🤣Litar inte alls på dom efter det🤭

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
2 years ago

Hahaha! 🤣🙈

Pernilla Martinussen
Pernilla Martinussen
2 years ago

Men alltså vad mycket gott , tror jag måste testa det där matsmart snart

niiinis
niiinis
Reply to  Pernilla Martinussen
2 years ago

Ja, det är suuuuper! 🥰

Therese
Therese
2 years ago

Åh, det där matlagningsvinet har jag alltid använt, men så poff så fanns det ingenstans längre och lär väl vara slut på matsmart nu. Hittar aldrig lika mkt bra som jag sett i bloggar när jag väl ska handla där.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
2 years ago

Grejen är att man måste vara snabb. Jag är in och kollar flera ggr i veckan. Ett tips! 👏🏻😅

Img 0009.jpg

Nästa inlägg

Krispig kyckling med hemlagade strips

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x