FREDAGSLISTAN

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes
Äntligen Fredag!
Ja så känner man ju alltid på något vis, här hemma brukar alltid de där Fredagsmorgnarna var extra smidiga, glada och härliga. Sällan att någon är på uruselt humör en Fredagsmorgon. Så härligt ju! Här kommer i alla fall Fredagslistan för denna veckan.

FREDAGSLISTAN

Humör idag? Jo men jag är vid gott mod ändå. Hade en rätt tuff dag igår så idag känner jag mig lite trött men ändå vid gott mod. Ser fram emot helgen, här ska vi få toppenväder som det ser ut i väderappen.
Recept på supergod smörgåstårta HÄR. Dagens planer: Jobba, promenera, träna, äta lunch på stan, handla, städa och sen blir det fredagsmys för hela slanten. Jag ska göra smörgåstårta ikväll tänkte jag, bara så sugen på det! Helgens planer: INGA! Helgen står öppen för absolut allt och ingenting. Tänk att det kan vara så himla härligt med inga planer. Ledighet och fint väder kan ju ta den här helgen vart som helst.
Vad gjorde du förra året den här dagen? Bilden ovan är från den 12/4 förra året, detta var bara någon timme ifrån Tonys vurpa och superjobbiga skada han ådrog sig. Så den 14/4 förra året handlade väldigt mycket om att ta hand om en sargad karl. Du kan läsa inlägget om vad som hände HÄR.
Vad var det jobbigaste som hände i veckan? Igår var en jobbig dag. Vissa dagar är jobbigare än andra. Utan att gå in på mer tråkigheter än så så är ju livet exakt så. Alla går igenom sina svårigheter. Det ska man försöka komma ihåg där ute i livet. Möter man någon som kanske är otrevlig, sur, kort osv så KAN det handla om att den personen går igenom något tufft just nu. Man har ju ingen aning….det enda man kan tänka när någon beter sig märkligt är att den människan kanske har det jobbigt just nu.
Vad var det roligaste som hände i veckan? Vårt häng med mamma och pappa i Måndags. Här skrattade vi så vi höll på och ramla ur stolarna. Haha, som vi kan skratta ihop. Vi hade en så mysig dag tillsammans i Måndags. Uppskattar verkligen de där stunderna som man har riktigt mysigt tillsammans.
Berätta om något mysigt som blev under veckan? En dag i veckan tog vi en paus från jobb och åkte ned till hamnen med en varsin plocksallad. Detta kan vara så himla gott och mysigt ibland. Vi fick bröd över dessutom så pippifåglarna fick lite kalas också. Apropå att mata fåglar med bröd…. Ibland vet jag att jag hört att det kan vara farligt att göra det, att det sväller i deras magar och dödar djuren. Det gäller även riskorn. Detta stämmer inte enligt Land. Såhär säger Lotta Berg som är veterinär och professor vid Sveriges Lantbruksuniversitet, dessutom ordförande för Birdlife Sverige (f d Sveriges ornitologiska förening). – Bröd och bullar och sånt innehåller mest tomma kalorier och inte mycket näring. Det är inte farligt att lägga ut lite brödsmulor, men det ger knappast fåglarna något. Så inte farligt alltså. Däremot är det viktigt att de får annan näring också, det som är bra är att vår hamn ligger precis bredvid spannmålssilosarna. Andfåglar ska gärna äta ärtor, majs och spannmål. Småfåglar gillar solrosfrön, det har vi haft på vår baksida hela vintern.
Helgens Tips: Kika in hos Cellbes! Den här klänningen hade jag på mig när jag var i Sthlm. Älskar den. Finns HÄR. På REA just nu.
De har en härlig kampanj just nu! Kolla in detta här ovan. Med kod: 2330 så får du 30% rabatt på dyraste varan. (Gäller på Cellbes eget varumärke).
Denna är också på REA nu, ska ha den när vi får lite varmare. Så snygg! Finns HÄR.
Helgens tips på något gott: Vill du hitta dig med något härligt i helgen tipsar jag om en riktigt härlig bubblig dryck och dessa fylla krustader. Recept på båda HÄR. Det var Fredagslistan, vi hörs sen igen hörni, ska klä på mig och dra iväg på min promenad nu.

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Andersson
Ulla Andersson
10 months ago

Ser att ni besökt underbara Landsberga Gård. Så mysigt, så trevligt! Väl värt ett besök.

Img 4666.jpg

Nästa inlägg

Med 3 potatisar får du denna magiska POTATIS och KÖTTFÄRSRULLE

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x