ANNONS

Billigt till skafferiet

Tips på billigt!

Älskar man inte vädret nu? Här är det ljuvligt på alla sätt och man nästan hör hur det knastrar om alla knoppar som ploppar upp nu. Vi ska starta vår kyl ute i uterummet nu. Det är där vi brukar ha all dricka på sommaren. Perfekt nog så köpte jag lite från Matsmart som kommer passa perfekt där.

Matsmart beställningen kom i veckan! Detta är nog en av de paket som är allra allra roligast att öppna, haha… Jag beställde en av favvosmakerna på Loka. För mig är det enklast att få i mig vatten genom att dricka bubbelvatten, gott till maten också. Finns 4 pack HÄR. 

Milo & Tony älskar den här! Sportdryck som innehåller elektrolyter, vitaminer och mineraler. Båda dricker när dom tränar (innehåller inget koffein). Gott och ta också om man känner sig lite urlakad och trött som jag gör idag. Finns HÄR, pangpris med tanke på att datumet gått ut. Absolut ingen fara med sån här dryck, dom håller till hösten…. Lätt!

Även om jag tycker våfflor blir godast när man gör dom själv så tycker jag dessa är riktigt goda. Finns HÄR. Blir superfrasiga, tips…. Ha i hälften bubbelvatten (du ska tillsätta smör och vatten) så blir dom ÄNNU frasigare.

Supergod sås till tex hamburgare eller grillad korv, den här är också jättegod att ha i t ex köttfärssåsen, det måste du testa! Finns HÄR.

Världens absolut godaste te, jo men allvarligt alltså. Blev överlycklig när den var så galet billig. Den här är verkligen super super god! Verkar lugnande så drick det gärna på kvällen. Finns HÄR.

Till bakningen här hemma. Marsipanlock (<klickbar länk) kan man alltid hitta på något skoj med, t ex kan du baka punchrullar (<recept), prinsess-semlor (<recept) eller prinsess-rulltårta (< recept).

After Eight – apelsin (<klickbar länk) hade jag tänkt göra pannacotta på, har ju en med vanlig after Eight som blir såååå god, recept HÄR!

Guldpärlorna var slut, men såg att det fanns ätbara silverpärlor (<klickbar länk) istället. Kakaonibsen var tyvärr slut också, ibland måste man vara riktigt snabb när man beställer.

Det finns en hel kategori på matsmart med just bakning, kika HÄR.

Det var ett litet Måndagstips ifrån mig. Ha en fin start på veckan så hörs vi snart igen, ska berättande vår helg.

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
1 year ago

Du skriver alltid så bra och intressant Nina, alltid så fina foton!
Må väl/MH Österlen.

niiinis
niiinis
Reply to  MH
1 year ago

Tack snälla du! ❤️

Nästa inlägg

Helgen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x