VECKOMATSEDEL v.16

Ny vecka, ny matinspo
Att komma på vad man ska äta, ja det kan vara lite utmanande i veckorna. Tycker t.o.m. jag som jobbar mycket med mat. Det är lätt att hamna i sina gamla vanliga mönster. Något som jag däremot ÄLSKAR är att ha nya recept att ta tag i, det gör matlagningen så mycket roligare. Här kommer veckans matsedel, hoppas du hittar lite inspiration.
MÅNDAG: Ninas Linsgryta
TISDAG: Ugnsbakad Lax med kall citronsås
ONSDAG: Fyllda pastarullar med ost & skinkröra
TORSDAG: Tacokorv i ugn
FREDAG: Gratinerad kyckling med baconsås
VECKANS GOTTA: Världens godaste smulpaj
Gillar du receptet får Du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned under inlägget.
Här kan du följa mig: Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grädde och ägg i en skål. Varför har jag inte tänkt på det här tidigare?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x