ANNONS

Tips för en tråkig Tisdag

Godmorgon

Det är Tisdag, tänk att det blivit min ”tråkigaste dag” dag på veckan. En väldigt intetsägande dag om du frågar mig. Men men, här kan man ju inte sitta och deppa över dagar. Det är som det är med det och man får göra det bästa av situationen. Något vi brukar göra just på tisdagar är att äta något som vi tycker är gott och kanske duka lite extra fint till middagen. Det gör skillnad att duka med vinglas en tisdag även om man bara dricker vatten.

Här kommer några Tisdagstips:

En härlig lax med god kall dillsås (<klicka för recept) blir extra god om du äter den på ett fint dukat bord!

Beige tallrik (kampanj) HÄR // Bestickset 60 delar (billigt) HÄR // Servetter 4 pack HÄR // Vinglas 4-pack (över 50% rabatt just nu) HÄR // Dricksglas HÄR.

Nu är detta en dukning för en väldigt festlig middag men jag själv tycker om att hämta inspiration ifrån såna även till de vardagliga dukningarna. Man kanske inte orkar stryka en duk liksom, men något man orkar är att kanske ta fram just vinglasen, servetter och tända lite ljus.

Känns potatisen sådär extremt tråkig på en tisdag, gör den till denna provencalska potatis (<klicka för recept), jag lovar att smaklökarna kommer dansa lite extra. Ser gottigt ut för ögat också!

Fast det är Tisdag så kan man slänga ihop, ja för detta slänger man verkligen ihop, en liten form av förrätt/tilltuggstallrik innan maten. Det här kan också vara väldigt gott till TV:n på kvällen. Du hittar receptet HÄR.

Glas 4 pack HÄR // Assiette (kampanj just nu) HÄR // Servetter 4 pack HÄR // Skedar HÄR

Efterrätt på en Tisdag? Tja…varför inte? Den här är dessutom både snabb och enkel att fixa och såååå himla god att njuta av. Vill man ha den ”lättare” så finns det t ex Milda visp som innehåller 24% fett. Recept på denna goding hittar du HÄR.

Är ni som vi och gärna äter fisk på tisdagar så kommer goda tips här:

Soft Laxtacos

Lax med somrig sallad och kall citronsås

Torsk med serrano och parmesantäcke med vitvinssås

Sådär, hoppas du fått lite inspiration för denna Tisdag! Att äta gott får man göra fast det är tisdag, lika gott kan det vara och steka falukorvskivor och koka snabbmakaroner på en tisdag. ☺️

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 1186.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 33

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x