Innehåller annonslänkar

Lucka 22Dan före dan före dopparedagen! Hörn, det närmar sig med stormsteg. Nu börjar julfeelingen att liksom toppa emot taket. Eller? Nåväl, jag har en del kvar att göra, någon liten julklapp till och all mat ska handlas (helst idag) men sen tänker jag ta jul och lite ledigt faktiskt. Så oerhört skönt! Men du, nu öppnar vi Lucka 22.

Lucka 22:s julpyssel:

Eller kanske nyårspyssel även om du kan skriva God Jul på flaskan. Hittade detta vackra fina pyssel som dessutom var så enkelt fixat. HÄR kan du läsa (scrolla ned på sidan) hur du kan göra en sån här glitterdekorerad flaska.

Foto: Elof Martinsson, Angeliqa Daldorph

När julen börjar gå över till nyårsfirande så har jag ett jättebra tips på sida där du kan hitta pyssel, dukningar och andra knep och knåp för ett riktigt lyckat nyårsfirande. Klicka HÄR.

Lucka 22:s söta & goda:


SAFFRANSKRANS (<klicka för recept)

Något som kan vara vackert att ställa fram på julbordet är en härlig Saffranskrans som är fylld med vit choklad och vaniljkräm. Ja men den smakar som en dröm kan jag lova!

Lucka 22:s upplevelse:

En upplevelse att äta Pinsa? Ja men jaaaaa, åh herreminjeee vad gott det är alltså. Man kan göra en egen fantastisk pinsadeg, sen kan man också köpa färdig som också blir god. Sedan är det du själv som avgör vilken topping du vill ha. I vår familj har alla olika. Kika gärna in HÄR (<klicka) för att se hur vi gjorde dessa pizzor – min blev så galet god. Kanske något att satsa på till uppesittarkvällen. Jag tror att det lutar åt det hos oss!

Lucka 22:s julpynt:

Det har varit en nagelbitare med min bukett här på vardagsrumsbordet. Köpte dom då de inte alls var utslagna och har varit lite nervös gör att de skulle hinna blomma över innan julafton. Men vet ni, jag torr jag har tajmat det perfekt, jag tror att dom kommer vara utslagna perfekt på självaste julafton! Wioooo – vad glad man kan bli!

Lucka 22:s ätbara:

Hå hå ja jaaaa! Vill du äta något så fasligt gott så kan jag verkligen rekommendera Lobster rolls, jag gjorde dem lite extra ”blöta” då de suger in i brödet när det får stå ett tag. Sååå galet gott detta! Recept HÄR.

Lucka 22:s produkt.

Just nu upp till 40% rabatt på tallrikar, bla från Rörstrand. Tallrikar som jag har i ena min julservis. Du hittar erbjudandet HÄR.

Du vet väl att det finns massor med recept på både mat och bak här på sidan, enkelt och något som alla kan laga eller baka. Nedan får du några smakprov, klicka på länkarna för fler recept på varje:

• SMÅPLOCK & SNITTAR  

• SMÅKAKOR

• POTATISRÄTTER 

• PASTARÄTTER 

• MJUKA KAKOR  

• MIDDAGSTIPS

Gillar du receptet blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat under inlägget.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Världens enklaste julgodis!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x