Veckomatsedel v 6

Dags att bjuda på veckans matsedel igen. En matsedel fylld av veckans gottigaste och inspiration för matlagning. På Threads igår så frågade jag vad folk skulle välja för syssla som en eventuell robot skulle ta över hemma. Min robot skulle gärna få ta över att vika tvätt och stoppa in den i garderoberna. Avskyr det! ☺️ Det många skrev var att de skulle vilja ha en robot som sköter vardagsmatlagningen. Vad synd det kändes, det tror jag enbart beror på att man kanske lagar lite samma tråkiga. Det är så mycket pepp att ha nya recept att laga mat efter under veckorna, tror mig…. Jag vet, jag lagar oändligt med mat och kan säga att nya recept är 100 ggr roligare! Så därför hoppas jag att jag verkligen kan inspirera med lite härliga recept till veckans matlagning.

Fler Veckomatsedlar: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG

Jennifer Aniston sallad (<klicka för recept)

En riktigt god sallad som mättar massor, faktiskt en oväntat god sallad ska jag säga. Nyttigt & väldigt smaskigt – ett perfekt sätt att starta sin vecka på!
Tydligen är detta Jennifer Anistons ”go to” sallad och jag kan förstå det, mums!

TISDAG


Lax med somrig sallad och kall citronkräm (<klicka för recept)

Somrig tänker du? Nja, alltså det finns ju hur mycket jordgubbar som helst att köpa så den här kan man ju göra redan. Kanske få drömma om den kommande våren och sommaren kanske? Den här fiskrätten är så god! Citronkrämen till laxen är bara smashing smarrig. Detta måste du prova.

ONSDAG


Marry Me Chicken (<klicka för recept)

Ja det kanske hörs på namnet att denna kycklingrätt ju måste vara något av en höjdare. Gift dig med mig kyckling, ja då har man lyckats med sin matlagningen, det kan man ju lugnt säga. ☺️


TORSDAG

Kryddig Indisk gryta med vitlöksbröd (<klicka för recept)

Wow! Ja vill du ha massor med smak i en gryta så satsa på denna. Väldigt gott att mumsa på med vitlöksbrödet till. Det var nästan så de hörde ihop de där två.

FREDAG

Köttfärs & Baconrullader i magisk sås (<klicka för recept)

Himmelskt gott! Alltså min man vräkte i sig av den här maten och mumlade mellan tuggorna att detta var så j-a gott! Bra betyg!

VECKANS GOTTA


Kladdkaka med kokostoscatäcke (<klicka för recept)

Mmmmmmums! En stor favorit, så väldans god med kokostoscatäcke uppepå. Den liksom både smälter i munnen och är så där lite knaprig. Dubbelmums!

Fler goda recept här på sidan:


• Över 120 goda recept på mjuka kakor 

• Mina 10 populäraste kycklingrecept 

• 15 billiga & goda rätter

• 10 perfekta rätter för matlådan 

• Över 100 goda brödrecept 

• 8 underbara korvrätter 

• 10 enkla & extra goda vardagsrätter 

• 8 maträtter under 15 minuter 

• 20 lättlagade rätter under 30 min

• 38 goda grytor

Här kan du följa mig:


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

13
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva-Britt
Eva-Britt
5 months ago

Tack för alla fantastiska recept du bjuder oss på 🤗

Nästa inlägg

Köttfärspiroger med fetaost

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x