Innehåller Annonslänkar

Onsdagslyx

En lyxdag mitt i veckan

….en Lill-Lördag. En dag mitt i veckan att kanske unna sig lite extra lyx. Ett långt härligt bad med någon fin olja i, ligga i sängen med lite snacks och kolla en favoritfilm, fika på ett mysigt café eller laga lite extra god mat hemma. En dag mitt i veckan att fira lite extra tänker jag. Onsdagslyx tänker jag att det får heta här på bloggen. Jag har själv startat min dag på bästa sätt!

Jag har druckit min Sellerijuice, jag har tänt lite goddoftande rökelse och Palo Santo och sen så har jag legat på min IR-madrass (som kan vara det bästa som hänt mig och min rygg). Vad skulle jag göra utan den? Har använt den dagligen (med någon missad dag här och där) sedan juli förra året. Varje gång min rygg gör lite extra ont vet jag att madrassen kommer lösa det. Då ligger jag t ex en extra gång den dagen. Alltså den har gjort allt för mig och mitt diskbråck, läkt mig på ett fantastiskt sätt så att jag idag väldigt sällan känner smärta. Var hade jag varit nu annars brukar jag ofta undra? Du kan läsa mer om den HÄR – Madrassen hittar du HÄR. (OBS: Rabattkoden Ninah gäller fortfarande och ger dig 20%).


Jaha vad mer ska man hitta på den Onsdagslyx – dag? Jobba såklart, ska också storhandla (kylen bjuder inte på mycket kul just nu), ikväll ska jag nog laga Tacos. Ja vi tjuvstartar Fredagsmyset redan nu. Ska nog laga en favorit-Taco som jag älskar. Det är en lite nyttigare variant som blir såååå god! T.o.m. Tony som aldrig i sin kofot skulle äta linser eller sånt blev helt fast, så numera får jag inte ha denna typ av Tacos för mig själv. Du hittar receptet HÄR.


Jag har städat och plockat i tvättstugan, nu ska det bli ordning där en gång för alla. Bl a ska jag åka till Mio och köpa dom här tvättmedelsburkarna (<klicka). Så fint med en vit och svart på tvättmaskinen.Sen ska jag organisera en varsin strump och kalsonglåda till de manliga varelserna här hemma. Dessa trådkorgar blir perfekt, kan t.o.m. skriva namn på dem så alla har koll på vems som är vems. Finns HÄR (<klicka). Lätt att bara slänga ned strumpor och kalsonger i en varsin korg åt dem. Det är slut på strumppåsar som är fyllda upp till taket med omaka strumpor. Dom man inte hittar en strumpkompis åt, åker ut!

För att fortsätta Onsdagslyxen så blir det en sån här brownie till efterrätt! Alltså den är såååå god! Går knappt att sluta äta och man fattar inte att den kan vara gjord på det den är gjord av. Den är gjord på typ avokado, havregryn och solrosfrön. Nej men du måste testa den, recept HÄR.

Nu önskar jag dig en riktigt mysig Onsdag med lite Onsdagslyx.

Kram Nina

23
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Besök i Karlstad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x