Denimdagar & Veckans populäraste recept

Innehåller annonslänkar för Cellbes

Torsdag idag hörni, storhandling väntar som sagt. Ska testa lite nya recept i helgen som jag klurat på ett tag. Jag kommer oftast på mina recept på lite sådär konstiga sätt. På toan. 😂 I kön på ICA. När jag är hungrig. När jag ser något på TV:n. Försöker köpa lite blanka tidningar och inspireras också. Ska i alla fall bli kul och skapa lite olika maträtter och bakning i helgen igen.


Hörni, det är denimdagar på Cellbes. 25% rabatt på all denim från Cellbes eget märke. Dessa vida jeans (<klicka) som jag har på bilderna ovan är det bl a REA på just nu. Älskar jeansen, det är massor med stretch i, så otroligt sköna på så det är som att gå i mysbrallan. Har dom ofta!

Beställde dessa:


Hängselkjol – Sååå fin i sommar tänker jag. Med en söt liten topp eller nån cool t-shirt under och så sneakers. Så skön för lilla magen också, massor med stretch i. 😅Snyggt med jeansjacka över. Denimplaggen kommer fortsätta vara superhett i sommar.


Vida jeans – Kan inte få nog av vida jeans. Det är ju så otroligt skönt på. Gillade att dessa hade synliga knappar i fram. Snygg detalj!


Utsvängda jeans – Ja dessa blev beställda också. Utsvängda som jag älskar. Så snyggt till både klack, loafers eller sneakers. Älskade att det gick att beställa i olika längd. Jag med mina resliga 160 cm har annars svårt att hitta byxor som passar på längden.

Allt ovan är det 25% rabatt på just nu så passa för tusan på att fynda till sommarens alla härliga jeanstillfällen. Du hittar all denim på sidan HÄR.

Veckans populäraste recept:


Såhär ser topplistan för senaste veckan ut. Det var en tajt toppstrid där 1:an bara vann med ynka 50 fler besök. Så roligt det är att följa vilka recept som är mest populära vecka för vecka.


1. Helstekt fläskytterfilé i magisk sås

2. Godaste kycklinggrytan

3. Pizzabullar med bacon

4. Världens godaste vitlöksbröd

5. 10 recept med blåbär


Nej, nu måste jag fortsätta jobba här. Ska in med ett till recept idag är tanken så bilderna till det ska redigeras och så ska jag skriva ihop receptet. Tur att jag börjat anteckna under tiden jag lagar recepten så jag spar allt. Många är gångerna när man stått och bara kört på känsla och sen fått fundera ihjäl sig på hur mycket man nu hade i av det och det.

Önskar dig en fortsatt fin torsdag!

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
4 months ago

Hej Nina, jag vet vad det är för väska men är den köpt i Sverige? har inte sett dessa i Sverige.

Anna
Anna
4 months ago

Fina Nina, som du fixar och donar för oss läsare. Toppen att du filmade nya 4-formen så man kunde se hur stor den egentligen är! Gärna FLER filmer med dig, du är en så härlig och generös person som sprider så mkt glädje genom rutan. Om jag får önska så skulle jag GÄRNA se vad du handlar, är ju bara så spännande att få tjuvkika i andras matkassar 🙂

Nästa inlägg

Spicy Kycklingwok

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x