10 recept med blåbär

Blåbärsbullar, blåbärskladdkaka och blåbärssemlor….ja men kan man få nog av blåbär. Jag älskar vilda blåbär, alltså de blåbären man plockar i skogen. Är inte mycket för de odlade blåbären men kan tycka att det är lite härligt ändå i müslin på morgonen. Dock så är de vilda blåbären helt klart överlägset godast med mest smak. Här nedan ska jag tipsa dig om goda recept med blåbär.

10 goda recept med blåbär:


Röra ihop” Blåbärskaka (<klicka för recept) – En himmelsk kaka som du lätt bara rör ihop och får ett fantastiskt resultat.


Helt fantastiska blåbärsbullar med mandelmassa (<klicka för recept) – Helt enkelt himmelska bullar som du bara måste testa! Dessa blev nästan för bra, fick lov att köra dom hemifrån så vi inte skulle föräta oss. 😝


Frasiga och enkla blåbärsbakelser (<klicka för recept) – Himmelska, fyllda med vaniljkräm och söt och supergod blåbärsgrädde. Dessa slukades upp på nolltid hemma. Så enkla att baka också.


Enklaste Blåbärcheesecaken (<klicka för recept) – Ett busenkelt recept på cheesecake. Krävs ingen ugn, ingen frys, nej alltså ingenting. Möjlighet en kyl en stund, enklaste och så god!


Saftiga Blåbärsrutor i långpanna (<klicka för recept) – En enkel och supergod kaka att svänga ihop. Servera med t ex vaniljkräm eller vaniljglass medan den är lite ljummen. Mums!


Snabba Blåbärskakan (<klicka för recept) – Min mammas favoritkaka. Har aldrig ätit såhär god blåbärskaka sa mamma när hon första gången fick smaka den. Du svänger ihop den på ingen tid dessutom.


Himmelska bananpannkakor med blåbär & lönnsirap (<klicka för recept) – Dom här är sååå goda! Perfekt som frukost eller mellis. Går på nolltid och bara så goda med blåbär och lönnsirap.


Godaste Blåbärspajen (<klicka för recept) – Den här pajen alltså, nej men nu när jag tittar på bilden så dryper det i min mun. Såååå god är den, du måste testa!


Supergod Smördegstårta (<klicka för recept) – Världens enklaste tårta som blir så himmelskt god alltså! Kommer det gäster och du får lite bråttom, ha en rulle smördeg i kylen….den här tårtan räddar vilken fikastund som helst.


Vit Chokladmousse med blåbärsswirl (<klicka för recept) – En otroligt krämig chokladmousse som smakar himmelskt. Gör garanterat succé som efterrätt.

Fler receptsamlingar (<klicka)

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Påsktips – dukning och ätbart

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x