Innehåller Annonslänk

Uppdatering smärttillstånd

Goddagens Lördag! Försöker räkna dagar här, dagar som går tills det lättar med smärtan. Det är alltid absolut värst de 2 första veckorna. Kan ta 3-4 veckor också men jag intalar mig att det ska lätta efter 2. Känns bättre. Imorgon är det 1 vecka sedan som helvetet bröt lös. Så en vecka kvar av denna kraftfulla smärta om mina intentioner stämmer. Har börjat ligga på IR-madrassen 4 ggr per dag nu. De två första dagarna skrek jag nästan av smärta, då var det omöjligt att göra något alls mer än att ligga och kvida i olika ställningar i sängen. Har stora förhoppningar om att den där madrassen kommer göra underverk igen, precis som sist. När jag började ligga på den sist jag hade det här (dock inte lika kraftfullt då) så började jag känna en enorm skillnad efter 2 veckor. Så måste det bli nu med! Har skrivit om madrassen HÄR och HÄR.


Nu kan jag ligga på sida, sedan rullar jag den över mig så jag ligger som i en cocoon. Sen kör jag på riktigt varmt, uppemot 70 grader. Försöker ligga en timma åt gången. Alltså känslan efteråt är så skön, dessutom har jag börjat känna hur jag får som en pirrande känsla exakt där skadan sitter i ryggen. Så jag tänker att det är bra, att den läker skadan. Jag har fortfarande rabattkod på hela sidan på Trendrehab om du skulle vara intresserad. Dom har mycket för just värk, artrit och fibromyalgi. Sedan finns det även riktigt bra anti-age elektronik och träningsutrustning. Igår hämtade Tony ut ett nytt paket som jag tänkte visa dig vad det innehöll sen när jag orkar.

Värt att nämna om IR-madrassen:

Jag har en rabattkod: Ninah ger dig 20% rabatt på den här madrassen och allt annat på sidan också för den delen. Du hittar allt på sidan HÄR

Vilka ska inte använda IR madrass:

Undvik att använda IR-madrass om du har  pacemaker, defibrillator eller infusionspump. Samt vid graviditet eller du har en historia av trombos eller blodproppar.

Vid följande tillstånd bör man endast använda låga temperaturer (30-45 grader):


Högt blodtryck, aktiv cancer, hjärtbesvär, lever- och njursjukdom, anorexi, diabetes typ 1, benskörhet, multipel skleros, vasospastisk sjukdom (spasmangina), kronisk huvudvärk eller akut feber.


Annars så är dessa kryckor mina bästa vänner nu, det är dessa jag tar mig fram med. Det är dessa som gör att jag kommer upp och kan röra mig. Rör man sig inte läker man ju inte alls så det är verkligen jätteviktigt!

Nu ska jag äta – det gör jag stående mot en byrå. Haha, allt går hörni. Senare kommer det ett recept, ska bannemig få in det idag.

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
24 days ago

Går det inte att operera skadan? Tänk om du ska ha det så här framöver med skov från helveyet? Så tråkigt med värk, tar så mycket kraft och ork samt glädje ur en. Krya på dig! ❤️

Nästa inlägg

Livstecken

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x