Innehåller annonslänkar

Snapshots från luren

Här kommer lite bilder från ditt och datt, bilder jag tagit som hamnar i luren som minnen. Då är ett inlägg perfekt där jag samlar alla såna bilder.

Vi har sått majs, eller popcorngräs som det också kallas. Trodde vi var sist på bollen men det visade sig vara många följare som inte som inte sått något popcorngräs ännu. Det har fullkomligen exploderar i dessa nu, ska ta nya bilder idag så du får se. Popcorngräs är busenkelt att så. Ca 4-5 cm ned i jorden sår du ekologiska popcornkärnor. Vattna massor första dagen, ställ på ett varmt och soligt ställe och täck gärna med nät. Skatorna älskar nämligen popcornen så dom äter som besatta.

Versace // Armani // Valentino

Fick en fråga på Instagram om tips på parfym till tonåring. Detta är Milos parfymsamling, och kollar jag flaskorna och åtgången så leder Valentino parfymen. Han doftar numera så gott vår tonåring här hemma. Älskar att följa deras utveckling, jag har ju haft ynnesten att få göra det med 2 redan. Men varje barn har sin egen resa, och jag älskar att få vara med på ett hörn. Parfym är i alla fall en toppenpresent på alla sätt! Perfekt nu till skolavslutningar och studenter.

Jag har provat Magnums nya veganska glass. Väldigt knastrig och härlig topping men tycker inte den riktigt höll måttet på insidan. Så har jag ätit godare veganska glassar. Har du provat?

Världens skönaste trikåklänning HÄR

Vi firade min mamma i Lördags. Morsdag på Söndagen handlade om fotboll för vår del så det blev inte så mycket firande då.

En vacker bukett fick följa med och sen köpte jag världens finaste blus till mamma på Lindex. Hittar den inte på hemsidan dessvärre, kanske var den för ny? Ska hålla utkik så ska jag tipsa dig sen. Så somrig och fin.

Mamma hade dukat åt oss på altanen, det var o också då vi åt de där fyllda salladsbladen (<klicka för recept) som var helt magiskt goda till grillat.

Söndagen tillbringades strax utanför Norrtälje där Milo hade fotbollsmatch. Matchen slutade 1-1, lite orättvist resultat då det i stort sett var spel mot ett mål. Men deras målvakt hade en toppendag. Vi åkte in till Norrtälje medan de värmde upp inför matchen och åt glass på Glassberget. Sedan tog vi en kort promenad inne i stan, mysig stad verkligen.

Hur lycklig kan man bli över att en orkidé som jag helt gett upp hoppet om visade det här lilla nya skottet. Alltså lycklig på riktigt eftersom jag älskar orkidéer men lyckas alltid ha ihjäl dem. Har du ett bästa knep för hur du håller liv i orkidéer så dela gärna med dig.

Åt så god grilltallrik här hemma i veckan. Min vitlökssås, grillad kyckling med världens godaste marinad, stekt sparris med citron och parmesan och en riktigt härlig sallad till.

Fick trängas i bilen med 300 ballongerna, jag firade ju 300K följare på min Facebooksida med att baka supergoda sommarbakelser. Saker man kommer glömma bort så småningom är alltid härligt att ha bild på.

Det var lite snapshots från luren. Har ju dokumenterat mycket till den här bloggen genom åren vilket jag är så glad för idag!

Vi hörs om en stund igen!

Kram Nina

26
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
11 days ago

Skakar av all jord från rötterna, sätter ner i en glasvas/glaskruka. Häller i vatten så rötterna får men inte upp till själva rotklumpen. Ser till att de alltid har vatten.Blommar alltid om då.

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 22

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x