Innehåller Annonslänk

Veckomatsedel v 22

Godmorgon Måndag! Ja men jag kickar igång denna veckan med en veckomatsedel. En veckomatsedel som ska innehålla lite av varje tänker jag. Vår matlagning ändras ganska så mycket såhär mitt i sommaren. Mycket fräscha sallader, mycket grillat och fräscha röror och såser. Så denna veckomatsedel kommer innehålla en del sånt.

ALLA VECKOMATSEDLAR: KLICKA HÄR

MÅNDAG

Tacosallad

Äääälskar den här tacosalladen, den är verkligen så så god! Fräscht och samtidigt enkelt att svänga ihop dessutom. Variera proteinet om du vill. Jag varierar med allt från köttfärs, kycklingfärs, vegofärs till linser.

Mer gott med tacos: KLICKA HÄR

TISDAG

Lax med fetaosttäcke och ugnsrostade grönsaker

En fräsch maträtt som jag personligen älskar, så enkelt och så gott. Vill du så kan du givetvis grilla grönsaker på grillen, måste tipsa dig om världens bästa grillkorg (nedsatt just nu). Perfekt att grilla just grönsaker och små ingredienser som kanske annars trillar mellan gallret.

Fler goda fiskrätter: KLICKA HÄR

ONSDAG

Supersnabb & god kycklinggryta

På något sätt gillar man ju när det går snabbt på sommaren. Man sitter kanske hellre på balkongen/altanen och njuter på kvällen än står och slamrar i köket. Den här kycklinggrytan är supersnabb att svänga ihop och väldigt god! Denna måste du testa!

10 populäraste kycklingrätterna: KLICKA HÄR

TORSDAG

Pastasallad med rökt skinka och örtdressing

Finns det något enklare än att svänga ihop en god pastasallad med rökt skinka, örtdressingen till är så smaskig också. Variera gärna denna pastasallad med t ex strimlad kycklingfile eller varför inte min dubbelmarinerade fläskfile.

Fler goda pastarätter: KLICKA HÄR

FREDAG

Vitlöksgratinerade fläskkotletter

Ett tips, grilla dem först i vanlig grill och sedan tar du en ugnsfast/grillfast form och lägger dem och gör gratineringen under lock i grillen. Smarrigt värre!

Mina 20 populäraste kötträtter: KLICKA HÄR

VECKANS GOTTA

Bregottpaj med rabarber och jordgubbar

Denna goding är bara fööööör god om du frågar mig. Den serveras med en vaniljfluff som du får veta hur du ska göra när du besöker receptet. Detta är verkligen en höjdpunkt!

10 goda recept med rabarber: KLICKA HÄR

Ett sista tips!

Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följa mig? 


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Baconfyllda salladsblad med basilikasås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x