Tacosallad

Igår kväll var jag vrålhungrig efter att alla vardagsbestyr lugnat sig. Du vet, skjutsa barn till och från träning, slänga in ett par tvättar, torka och vika den, handla osv. Det där vanliga som alltid pågår i veckorna. Lagade mat till familjen men eftersom det måste vara ganska mycket lök i den maten jag lagade (äter väldigt lite lök pga min mage) så glömde jag liksom bort mig själv. Gissa hur glad jag blev att jag hade tacokycklingfärs sparat i kylen? Blev denna supergoda Tacosallad. Så gott och Tacosallad går ju faktiskt att variera hur mycket som helst. Ta det som du brukar ha som tillbehör typ. Jag tänker att du kan äta ett gott bröd till, eller som jag gjorde till min Tacosallad, krossade tortillachips över hela. Mums!


Världens enklaste att svänga ihop. Jag har dessutom börjat med en sallad här hemma som är så otroligt krispig och god. Du måste verkligen testa den. Den heter SABROSA – och den ser ut såhär:Sååå himla god! Den här måste du verkligen testa. Krispig och lite söt i smaken. Passar perfekt i grönsallader av alla slag.

Kika gärna på: MASSA SALLADSRECEPT


TACOSALLAD , 4 p

500 g tacoköttfärs eller kycklingfärs (stek köttfärsen efter tacokryddpåsens beskrivning)

1 sabrosasallad eller annan sallad du gillar

4 dl tärnad gurka

1 röd lök

150 g cocktailtomater

2 dl creme fraiche

2 dl tacosås

riven smakrik ost

tortillachips

Gör såhär:

1. Strimla sallad och placera i botten på 4 tallrikar.

2. Värm upp tacoköttfärsen under tiden.

3. Tjoffa upp grönsakerna, fördela ut köttfärsen över salladen. Toppa sedan med grönsaker, såser och ost. Sist krossade tortillachips och några hela vid sidan av.


Kan verkligen rekommendera dig att testa min vitlökssås och guacamole till denna rätt. Detta blir succé kan jag lova!

Gillar du recepten så blir jag glad om du gillar recepten längst ned under inlägget.

Mer goda recept här på sidan: • 10 populära helgmiddagar 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• 15 billiga & goda matrecept 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

• 10 goda recept med blåbär 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Håkan
3 months ago

Sabrosasallad har jag aldrig tidigare lagt märke till i min lokala ICA butik så det var något nytt och spännande! Brukar alltid köpa romansallad men efter att man har läst detta så måste man ju testa. Tacosalladen ser så otroligt god ut på bilderna så det vattnas i munnen haha 🙂

Nästa inlägg

Kolasnittar med limeglasyr

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x