I samarbete med Västerbottenssåpa

Rena fönster med Västerbottenssåpa

OBS: Missa inte rabattkoden

Jag är verkligen superglad för att återigen ha fått möjligheten att samarbeta med detta märke. Sen första gången vi jobbade ihop, så har jag inte slutat använda deras produkter. Utan starka kemikalier och med världens bästa resultat städar jag hemma sen lång tid tillbaka. Kan du känna igen känslan när du sprayar med något rengöringsmedel, får det i andningsvägarna och så vill man hosta….den känslan har jag INTE haft sen Västerbottens såpa kom in i våra liv. VÄSTERBOTTENSSÅPA har nämligen inga varningssymboler eller giftiga ämnen i sig, utan såpan är gjord av använd frityrolja som hämtas upp från restauranger (dock aldrig palmolja eller animaliskt fett). Sedan renas och förtvålas det och utgör sedan grunden för alla Västerbottenssåpas rengöringsprodukter. Dessutom är alla refiller flaskor gjorda av POP-plast som plockats upp från stränder i hela världen. Kan du förstå? Allt är win win. Både för dig själv och för miljön.

Nu har jag fått prova deras nya fönsterputs med tillhörande fiberduk. Nej men jag säger bara herreminjee vad lätt det var och vilket resultat vi fick! Ser du ovan!? Mina glasdörrar är numera lite farliga för man tror att de är öppna fast de är stängda, så rena är dem.

Missa inte rabattkod: NH20 ger dig 20% rabatt på Västerbottenssåpas sortiment, gäller även på nedsatta varor.

Jag började med att öppna Mystery boxen. Den kan du beställa HÄR. Den innehöll fönsterputs, såpspray (som du enkelt blandar ut i flaskan – följer med 2 små burkar som ger 2 hela stora flaskor) och allrengöring. Båda dessa med deras nya doft syrén, älskar man inte syréndoft? Det gör verkligen jag. Nu får man den härliga doften med detta toppen effektfulla rengöringsmedlet också. Heja Västerbottens såpa. Älskar det! Sist men inte minst följer fönsterputsduken med. Det var som ett sämskskinn om du vet hur det beter sig, som att den suger åt sig allt vatten och efterlämnar noll linjer. Bara rent och snyggt! Så enkelt och vilken duk! Måste införskaffa fler bums! Finns i kitet HÄR.

Vårt uterums glasdörrar var verkligen helt bedrövligt smutsiga. Hela vintern låg kvar på dem. Massa händer som öppnat och stängt dörrarna, sniglar som slingrat sig och lämnat både avföring och spår.

Det var från hjärtat verkligen en fröjd att rengöra glasdörrarna med denna putsduk alltså. Så lätt och smidigt, fönsterputsen doftade inte det där lite stickiga utan bara milt och fint. Så jag började med att spraya på fönstren med fönsterputsen. Sedan använde jag Ecofiberduken för att skrubba bort smuts som satt fast, sedan torkade jag av med en trasa (som är biologiskt nedbrytbar). Avslutade sedan med att torka av med mikrofiberduken för fönster (den som följer med i kitet). Alltså wow wow wow för den duken alltså! Jag har gått lös på alla speglar hemma och har aldrig haft så fina speglar. Busenkelt och en produkt av världsklass om du frågar mig. Mysteryboxen hittar du HÄR.

Kolla så fint det blev!

FÖRE

EFTER

FÖRE

EFTER

FÖRE

EFTER

Så nöjd är jag! Blev så himla himla fint. Och det tog inte många minuter för mig att putsa fönstrena. Nåväl, fick hjälp av maken på de lägsta partierna, kommer ju inte åt så långt ned, men snabbt gick det!

Gissa om jag stått och fånglott inne i uterummet på hur fina glasdörrar vi har. Haha, så typiskt mig! När jag sedan var klar med glasdörrarna så gick jag vidare bort till spabadet. Locket var smutsigt, likaså trappan till spabadet för att inte tala om vår lilla flytande dryckeshållare. Det var rejäla spår efter vintern.

STÄDKIT

Det finns perfekta städkit beroende på vad man vill rengöra därhemma.

STARTPAKET (<klicka)

ALTANPAKET (<klicka)

STORA DETOX STÄDPAKETET (<klicka)

RENT & KALKFRITT BADRUM (<klicka)

KÖKSRENGÖRINGSKIT (<klicka)

LILLA BADRUMSPAKETET (<klicka)

UGNSRENGÖRINGSKIT (<klicka)

TUFFA FLÄCKAR (<klicka)

Rabattkod: NH20 ger dig 20% rabatt på hela sortimentet, gäller även nedsatta varor.

Sprayade på såpsprayen med syréndoft. Så passande med tanke på att vi har en lila syrénbuske precis vid spabadet. Lät det verka en stund, drog några varv med Ecofiberduken. Ett måste i alla hem om du frågar mig, mamma var här och plockade in disken för inte så längesen. Fick prova den och frågade direkt: ”Var får jag tag på en sån här, den bästa jag känt på”. Sedan sköljde jag av allt med trädgårdsslangen och torkade av med trasan! Blev så fint resultat!

FÖRE

EFTER

Sedan var det dags för trappan att få sig en genomkörare. Den är ju viktig att den är ren, annars drar man ju med sig allt ned i spabadet och skräp i den är det värsta jag vet. Så trappan behöver typ vara kliniskt ren. Den har stått framme hela vintern och det syntes kan man säga, smutsigt och riktigt slitet såg det ut. Här sprayade jag bara med såpsprayen, sköljde av med trädgårdsslangen och torkade av med trasa.

FÖRE

EFTER

Sist men inte minst var det då dags för den lilla dryckeshållaren vi har i spabadet. Den såg för bedrövlig ut, såg ut som den gått igenom åska, drivis, storm och slutligen en dusch av pollen samtidigt. Det var spindelnät och skräp i behållarna, ja den såg rätt sorgsen ut måste jag säga. Sprayade på såpspray, sköljde av med trädgårdsslangen och torkade av med trasan. Klart!

FÖRE

EFTER

Den ser ju faktiskt inte ens ut av vara samma. Haha, sån otrolig skillnad. Såpasprayen är verkligen så toppenbra. Använder den på allt här hemma. Dammtorkar perfekt gör den.

Behöver jag säga att jag är supernöjd med Västerbottenssåpa? Sist jag hade samarbetet var ni så många som handlade och skrev till mig efteråt hur nöjda ni är med deras produkter. Det jag älskar är att jag vet att vi inte har några giftiga kemikalier i vår städning.

Inte ens när jag rengör ugnen är det giftigt längre! Har du sett före/efter resultaten på det? Kolla HÄR så får du se! Ett otroligt resultat!

Eller när jag lyckades göra rent det rostiga och helt fördärvade grillgallret. Kolla fler bilder HÄR.

Rabattkod: NH20 ger dig 20% rabatt på hela Västerbottenssåpas sortiment, även nedsatta varor.

Så passa på att fynda fantastiska rengöringsprodukter! Jag är supernöjd och glad att få ge dig en härlig rabattkod som jag verkligen hoppas att du ska få nytta av! Kika gärna in myateryboxen som jag använt denna städning till, klicka HÄR.

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor
Viktor
1 day ago

Wow, vilka resultat! Har inte själv testet än men har hört så mycket bra om såpan! Nu ska jag handla!

Stefania
Stefania
1 day ago

Har använt Västerbottenssåp i över ett år och kommer aldrig byta.

Sabrina Porobic
Sabrina Porobic
1 day ago

Produkterna verkar magiska! Tack för bra tips! Har beställt kökskitet och mysteryboxen nu =)

Nästa inlägg

Bal, student, avslutning och tips på sommarbuffé

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x