Veckomatsedel v. 13

Veckans inspiration är här!
Jajemen, själv står jag och ska precis börja preppa matlådor. Ja men det är väl det bästa när man har kylen/frysen full för hela veckan och man kan fokusera på att jobba. Visst jobbar jag med att ta fram recept bl a så vi äter ju ofta av den maten. Men de dagar som det t ex bakas istället är det så skönt att bara plocka fram matlådan. Alla kan äta när det passar också. Milo äter alltid efter träningarna och då har vi oftast hungrat ihjäl redan och behövt äta. Så ja, matlådor är bästa!

Veckan matsedel har du här:

MÅNDAG: Linsgryta
TISDAG: Asiatisk lax med vitlökssås
ONSDAG: Kycklingfärssås med gnocchi
TORSDAG: Rotfruktssoppa med saltrostade solrosfrön
FREDAG: Godaste Tacopajen med guacamole
VECKANS GOTTA: Hallonrutor med kokos & citron
Ps: Gillar du recepten och inlägget får du mer än gärna klicka i det lilla hjärtat under inlägget.
Följ mig gärna här: Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
7404744b 1b00 40d5 902e 601ab8388901.png

Nästa inlägg

4 underbara frukostar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x