Veckomatsedel v. 34

Veckans inspiration

Hörni, det är Måndag och med det kommer här veckans matsedel. En inspiration till dig för veckans mat, kanske finns där något som kittlar smaklökarna lite extra eller kanske tar du inspo från hela veckan. Vad vet jag? Hoppas dock att du ska känna att en veckomatsedel ger dig lite kreativt tänk i ditt kök och väcker det där lilla suget att testa lite olika maträtter. Det är nämligen lätt att hamna i ett vanemönster och alltid laga samma mat. Men med lite tips så kanske du vågar testa lite o h kanske t.o.m. hittar nya favoriter. Glad matvecka önskar jag dig.

Måndag

Kyckling cashew som det smakar på thairestaurangen (<klicka för recept)

Tisdag

Världens godaste fiskgratäng med bearnaisesås (<klicka för recept)

Onsdag

Krispig kyckling med hemlagade strips & coleslaw (<klicka för recept)

Torsdag

Tacosoppa (<klicka för recept)

Fredag

Lövbiffrullader i himmelsk sås (<klicka för recept)

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinbärsgelé

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x