Veckomatsedel v 36

Veckans matinspo

Måndag och den dagen som jag brukar bjuda på Veckomatsedel, ni är fler än vad jag trott som gillar den. Så kul att den kan inspirera till veckans mat, vet själv hur viktigt det är att få lite ny inspo. Jag ska alldeles strax sätta igång ett långkok här, det blir ragu med stekt sidfläsk och grejer. Är såååå taggad på det här nya receptet jag ska testa.

Men här kommer veckomatsedel till att börja med!

Måndag

Krämig smakfull Korvgratäng (<klicka för recept)

Tisdag:

Kycklingfärsgratäng (<klicka för recept)

Onsdag:

Hemlagad pyttipanna med senapskräm (<klicka för recept)

Torsdag

Kycklingsoppa med kokosgrädde (<klicka för recept)

Fredag:

Fläskytterfilé i magisk balsamsås (<klicka för recept)

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

183
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liselotte
Liselotte
9 months ago

Vill bara berätta att jag är en av de som uppskattar dina veckomatsedlar och har tillagat många av de rätter du tipsar om. Och, de blir alltid uppskattade! Så skönt att kunna gå in här och ”botanisera” när man har idétorka för det får jag ju emellanåt, speciellt eftersom det alltid är jag som lagar maten. Så tack!!

niiinis
niiinis
Reply to  Liselotte
9 months ago

Härligt att höra! ❤️❤️❤️

Eva-Britt
Eva-Britt
9 months ago

Hej jag önskar så att du gav ut en kokboken med alla dina goda maträtter, har din bakbok o den är kanon🤗

Ann Karlsson
Ann Karlsson
9 months ago

Helt galet, vilken lyx!
Bara gå in här och få serverat, en hel veckomatsedel 🙏

Lena
Lena
9 months ago

Undet helger har man ju tid för långkok. Vilket är ditt bästa recept på högrev?

Nästa inlägg

Godaste Ost och skinkpajen med fetaost

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x