Torsdagstipsen

Innehåller annonslänkar för Cellbes, Lindex, Lyko, NordicNest

Vad roligt….

….ni var många som ville att jag skulle fortsätta med Torsdagstipsen så här kommer ett rykande färskt inlägg med just Torsdagstips. En salig blandning mellan skönhet, mat, att göra, tips, inredning och mode. Jag sätter igång direkt!

Veckans Torsdagstips:


1) Eye Patches (<klicka för produkt)

Känner mig så glåmig, trött och ur fas just nu. Häromdagen så kom dessa eyepatches hem i ett efterlängtat paket igen, haft dem förut men haft slut väldigt länge. Dessa är billiga om man jämför med många andra, dock minst lika bra! Känns som jag behöver boosta mig med allt som går just nu för den här vintern har känts väldigt lång, och framförallt mörk. Dessa lyxiga eye patches i hydrogel är fullproppade med snabbverkande ingredienser som lugnar och återfuktar. De ger ett snabbt lyft och och minskar synligheten av fina linjer. Jag förvarar dem i kylen, sååå sköna att ha på på morgonen när man känner sig allt annat än pigg.


2) Lyxig FLÄSKFILÉSTROGANOFF (<klicka för recept)

En riktigt god kötträtt som passar perfekt att laga t ex i helgen. Jag brukar servera den med ris, väldigt gott till t ex klyftpotatis också. Har ju ett recept på klyftpotatis med parmesan (<klicka för recept) som du bara måste testa.

3) SerietipsGrace and Frankie

Den här serien (som finns på Netflix) finns det flera säsonger av. När jag för något år sedan efterlyste en serie var det många som tipsade om just denna. Jag sträckkollade igenom 5 säsonger minns jag, sedan släpptes både säsong 6 & 7. Så vill du ha ett riktigt bra serietips ifrån mig så har du det här. Så härlig på alla sätt, en serie som har allt!

4) Lantbröd (<klicka för recept)

Vill du baka ett riktigt gott bröd i helgen så tipsar jag om detta enkla & supergoda Lantbröd. Så många som skriver till mig att de aldrig trott att de kan baka bröd men att detta bröd har det lyckats med varje gång. Det gör mig så glad!

Missa inte min lista med hela 102 brödrecept (<klicka för recepten)

5) Promenaden

Det är lätt att bli sittande inne när vädret inte är bra. När det är snöblandat, blåsigt, grått och väglaget allt annat än enkelt att gå på. Men när jag har svårt att ta mig ut så visualiserar jag hur det känns efteråt. När man har alldeles röda kinder, kroppen tackar en för att man rört på sig, sätta sig i soffan med en god kopp värmande te. Ta en dusch, ta på sig myskläder. Den känslan, den slår allt, därför driver jag mig själv att ta mig ut vilket väder det än är. Nåväl, visst stannar jag också inne om det är alltför jäkligt, men allt som oftast så tar jag mig ut. Med rätt kläder och halkdobbarna på skorna. Sååå skönt efteråt!


6) Ny stekpanna (<klicka för stekpanna)

Så taggad för i helgen ska jag prova min nya stekpanna från Scanpan. Det är kampanj på den här just nu. Den här har jag fått massor med tips om, den ska vara grym just för en riktigt bra stekyta och t ex att steka kött på riktigt hög värme på. Som t ex lövbiff, olika kött av nöt osv. Har fått så många tips om den så jag vågar nästa tipsa vidare att den kommer vara grym. Så taggad som sagt.7) Dagens Outfit

Mönstrad blus (40% rabatt) // Kjol i läderimitation

Lite outfittips. Blir lite glad av den här blusen. Det är en rak modell som jag knutit i midjan, brukar bara sätta dit en hårsnodd och liksom vira runt den. Kjolen använder jag massor, passar till precis allt. Så skön också med resår i midjan. Älskar modellen.

8) Mjuk Kanelbullekaka (<klicka för recept)

Vill du svänga ihop en enkel och snabb kaka så satsa på denna ljuvligt goda kanelbullekaka. Istället för kanelbullar så kan det gå väsentligt mycket snabbare att baka den här, ändå är smaken magisk. Servera med lite vaniljvisp eller min rårörda vaniljsås (<klicka för recept) som du snabbt fixar, den är såå god! .

Inspireras av 125 mjuka kakor (<klicka för recept)

Nu ska jag åka iväg med minsting på lite ärenden. Önskar dig en skön Torsdagkväll.

Kram Nina

25
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Få det ultimata GLOWET med Sweed`s Mirakel Puder och deras nya drömmiga Air Blush Cream

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x