Innehåller annonslänkar

Vår midsommar

Hej mina vänner, nu väller sommarvärmen in med start idag, gårdagen började det lite smått här hos oss. Jag ser helt ärligt fram emot det, slippa frysa mitt i sommaren passar mig även om jag inte är så förtjust i överdriven hetta heller. Är man tillräckligt svensk om man säger att man gillar lagom? ☺️ Vår midsommar blev väldigt lugn och mysig. Passade oss perfekt, allra helst i år när jag tampas med min inflammation fortfarande. Men den är tack och lov på väg åt rätt håll, det gläder mig så oerhört mycket.

Vi startade midsommar med att åka ut till Bryggis för en brugglunch. Hade de fotriktiga skorna på mig tills det blev för varmt.

Här stod vi och väntade på bryggan på att Mange skulle komma med båten. Förra året stod vi här också, men då hade inte Milo vuxit om mig. Långt ifrån. Det händer mycket på ett år.

Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida. Så bra tajming för en gång skull. Det är en båttur på kanske ett par hundra meter över till ön, så man ser till andra sidan där Manges föräldrar har sin stuga.

Brygglunch, ringåkning, midsommarfirande vid dansbanan, båtåkning, god midsommarlunch och sedan var det dags att åka hemåt för oss. Hem för att ordna lite för kvällen.

Tallrikar bra pris HÄR // Vinglas HÄR (också bra pris) // Dekorationsställning bord HÄR (vår är gammal och finns inte längre, men här är en liknande och bättre) // Rund linneduk HÄR // Snapsglas loppisfynd // Ljusbehållare IKEA // Servetter (så bra pris, älskar, finns i massa färger) HÄR // Utestolar (REA) HÄR // Konstgjorda pioner HÄR

Såhär dukade jag bordet. Midsommarblomster, dock inte från naturen, i vaser jag fyndat på loppis.

Sedan avnjöts det middag. Jag gjorde Västerbottensmuffins med Skagen och förrättschips som tilltugg till välkomstskålen som var Cava. Tipsar om denna, den var riktigt god! Till varmrätt blev det grillad oxfilé & kyckling med min potatissallad med brynt smör (jag adderade fetaost och det blev supergott), till det olika såser. Efterrätt blev det min Jordgubbstårta.

Vi hann med lite trekamp på vår baksida också. Riktigt lugn och mysig midsommar på alla sätt. Glad att kunna vara med och fira. Nu är det bara resten av den härliga sommaren kvar!

Kram Nina

22
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
28 days ago

Underbara bilder Nina ❤
Vart är din fina klänning ifrån?
Kram!

Nästa inlägg

Rabarbercheesecake i glas

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x