Chevresallad med rödbetor och senaps/honungsdressing
Något att bjuda på till förrätt på nyårsafton skulle kunna vara chèvre och rödbetssallad. Antingen små sallader på små assietter, eller så gör man en stor som alla får plocka ifrån. 2 hela getostar (chèvre), 400 g 5 hela färska rödbetor Ruccolasallad Gräslök Honung/senapsdressing: 1 dl olivolja 2 msk honung 3 msk vinäger (vitvinsvinäger) 2 … Continued
Årsresume MAJ-AUG 2018
….fortsättning på årsresumen! MAJ Det blev en kall start på maj månad. Vi bodde med Vagnhild över valborgsmässoafton och det var freeeezing. Vi var på öppningen av Parken Zoo. Milo hade bästa kompisen Anton med sig. Vi bjöds på fantastiskt väder redan i maj! Här en utelunch och fika med några i gänget. Fixande av … Continued
Julblues
Godmorgon vänner! ❤️ Här ligger vi fortfarande i sängen. Detta är verkligen lyxen med att vara lediga tillsammans. Man bara är och gör ingenting, jag älskar den känslan. Granen står och lyser för fullt och på något sätt är det ändå en julkänsla såhär mellan jul och nyår. Detta är som dagar i ingenmansland. Det … Continued
Årsresume JAN-APR 2018
Jag brukar gilla att få gå tillbaka och se över hur det sett ut såhär i slutet av året. Vad gjorde vi egentligen, vad har vi upplevt och sett? Jag med mitt dåliga minne älskar att jag har en blogg att gå tillbaka i. Vi kör igång med de 4 första månaderna av 2018. JANUARI … Continued
Tips på Nyårsmiddag
Här tipsar jag dig om en fantastisk och enkel middag att svänga ihop på självaste nyårsafton. En riktig höjdarmiddag som kan verka avancerad men är tvärtom en väldigt enkel middag att tillaga. FÖRRÄTT LAXTARTAR 4 port. 1,5 dl hackad rökt lax 1 schalottenlök 1,5 tsk hackad färsk dill 1 citron (2 tsk citronzest) 2msk citronsaft … Continued
Sista dagen i Bjurs
Ett tidigt godmorgon! Oj oj, inatt vaknade jag sådär tidigt igen men vad gör det när jag sovit som en liten gris i några dagar? Gissar att det också är för att idag bär det av hemåt igen. Vi har lite ont i magen allihopa då vi ju haft världens underbaraste dagar här! Tänk om … Continued