ANNONS
Integritet på Tailsweep

HERRGÅRDSKASSLER & VECKANS MAT

/

Hej hej!

Hoppas ni njuter av den här lediga Söndagen allt ni orkar. Här rensas det för fullt, eller mest Tony…. jag har huserat i köket och lagat lunch åt oss. Idag blev det en Herrgårdskassler som blev så himla god, den måste du testa!

MÅNDAG

HERRGÅRDSKASSLER, 4 port

HÄR har du ett annat jättegott kasslerrecept.

600 g kassler

4 dl creme fraiche

3 msk hackad persilja

2 tsk dijonsenap

4 dl riven herrgårdsost eller en ost Du gillar, Västerbottenost är supergott

2 vitlöksklyftor

Ca 10 skivor rökt skinka

Gör såhär:

1) Skiva kasslern i ca 1 cm tjocka skivor, salta (försiktigt) och peppra. Stek den på hög värme så den får färg ordentligt. Lägg i en ugnsfast form.

2) Strimla skinkan och fördela den över kasslern.

3) Blanda creme fraiche, ost, dijonsenap, pressad vitlök, persilja och salt (försiktigt) & peppar.

4) Fördela ut röran uppepå alltihopa. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 25-30 minuter. Ställ formen långt ned i ugnen. Ät med ris.

TISDAG:Krämig Kycklinggratäng

ONSDAG:Vegetarisk thaiwok med nudlar

TORSDAG:Mustig Köttfärssoppa

FREDAG: Minismörgåstårtor

VECKANS GOTTA: Smördegsgifflar med äppelröra

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

8
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00